Баранина з горохом в горщику в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Таке цікаве і ситне блюдо, як баранина з горохом в горщику в духовці в домашніх умовах готується дуже просто, рекомендую вам її приготувати! Ароматне і дуже апетитне блюдо, рекомендую!
Такий рецепт приготування баранини з горохом в горщику в духовці хоч і має довгу назву, зате сама приготування відніме у вас часу по мінімуму! Дуже смачне і ароматне блюдо, тому я б навіть радила кришки не знімати завчасно. Нехай гості самі сп'яніють від запаху, який вдарить з горщиків! Уявіть, як це буде здорово! Так що розповідаю, як зробити баранину з горохом в горщику в духовці!
- Баранина - 600 грам
- Картопля - 10 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Горошок косервірованний - 1 штука(1 банку. Або замініть свіжим горошком)
- Майонез - 6 Ст. Ложок
- Масло оливкове - 6 чайних ложок
- Спеції - За смаком
1. На дно кожного горщика (у мене 6 штук) поміщаємо ложечку масла, потім подрібнену цибулю і моркву, і по одному зубчику часнику.
2. М'ясо нарізаємо шматочками, ділимо на рівні частини, і поміщаємо в горщики. Солимо, перчим, додамо приправи.
3. Наверх - шар картоплі кубиками. Картоплю теж солимо і перчимо.
4. Поверх картоплі поміщаємо горох, заливаємо блюдо майонезом, і відправимо в розігріту духовку горщики, закривши кришками. Коли почне кипіти, - зменшіть вогонь до мінімального. У духовці треба тримати блюдо 1-1.2 годину.
5. Дістаємо, перемішаємо, і подаємо прямо в горщиках! Раджу приправити соєвим соусом!