Рецепт Пиріг з ловлення м'ясом і горохом фото

Пиріг з ловлення м'ясом і горохом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Яловичина , Листкове тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пиріг цілком можна приготувати в якості основного блюда на обід або вечерю. Він смачний, соковитий, ситний і поживний. Зробив, як приготувати пиріг з ловлення м'ясом і горохом?

Опис приготування:

Запевняю, неймовірний аромат буде стояти у всьому під'їзді. Можете використовувати куряче м'ясо, свинину, яловичину або індичину. Крім гороху в пиріг кладу картоплю, морква, цибуля, тому він виходить досить ситним. За смаком пиріг нагадує м'ясне рагу. Ви можете варіювати овочі на свій смак або по їх наявності. Пиріг варто подавати через 10-15 хвилин після охолодження.

  • Яловичина - 900 грам
  • Борошно - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Бульйонний кубик - 4 штуки
  • Вода - 6 склянок
  • Чебрець - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Вустерський соус - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 1 штука
  • Горошок заморожений - 200 грам
  • Листкове тісто - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
1
Промийте м'ясо і наріжте кубиками, потім обваляйте в борошні. Готуйте м'ясо в глибокій сковороді з розігрітим маслом на середньому вогні.
2
Помийте, очистіть і наріжте цибулю з часником. Промийте і почистіть картоплю, морква, наріжте невеликими шматочками. Після приготування видаліть м'ясо зі сковороди, перекладіть в неї цибулю і часник, трохи підсмажте.
3
Розчиніть бульйонні кубики в воді (або використовуйте бульйон), влийте в сковороду, додайте всі інгредієнти, в тому числі і м'ясо, крім горошку, картоплі і моркви. Накрийте сковороду кришкою, доведіть до кипіння бульйон і тушкуйте на повільному вогні 1, 5 годину. Потім додайте моркву, картопля та горошок, тушкуйте ще 20 хвилин.
4
Якщо м'ясо буде ще твердим, розмішайте 2 ложки кукурудзяного крохмалю у воді, влийте в сковороду і протушкувати ще 10 хвилин.
5
Форму для запікання змастіть маслом, перелийте в неї весь вміст сковороди. Зверху викладіть лист розкачане тісто і щільно притисніть його, зробіть кілька отворів для виходу пари.
6
Збитим з водою яйцем змастіть пиріг.
7
Запікайте пиріг 30-40 хвилин при температурі 225 градусів до появи рум'яної скоринки. Смачного!

Схожі рецепти