Ловлення м'ясо з молодими овочами
(покроковий рецепт з фото)
Ловлення м'ясо з молодими овочами може стати відмінною заміною будь-якого гарячого блюда, так як готувати його просто, виходить воно ситним і підходить під будь-який смак. Свинину можна замінити бараниною.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати ловлення м'ясо з молодими овочами - ситне, ароматне і апетитне на вид блюдо. Ловлення м'ясо відрізняється своєю ніжністю і м'якістю, так як на ньому не утворюється тверда скоринка (як після запікання). В якості спецій візьміть суміш за смаком: гострий перець, koriandr, паприка, базилік, майоран, орегано, суміш трав і т.Д. Свинину за бажанням замініть бараниною або телятиною, вони відмінно поєднуються з молодими овочами.
- Гайка - 100 грам (або квасоля)
- Свинина - 1 кілограм
- Помідори - 4 штуки
- Кабачки - 2 штуки
- Перець солодкий - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Морква - 5-6 штук (дрібна)
- Часник молодий - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Бульйон курячий - 2-3 склянок
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
1. Моркву наріжте великими кружечками, перець і ріпчасту цибулю наріжте також великими шматочками. Кабачки наріжте півкільцями, а часник подрібніть ножем.
2. Не знімаючи шкірку з помідорів, розріжте їх на 4 частини. Зелень подрібніть. На розігріту сковороду вилийте рослинна олія і викладіть м'ясо цілим шматком (нЕ нарізаючи його на невеликі шматочки). Обсмажте м'ясо з двох сторін і перекладіть в каструлю.
3. На сковороду викладіть моркву і цибулю, злегка обсмажте і додайте до м'яса. Також додайте до м'яса перець, помідори і кабачки. Додати сіль, додайте всі спеції, сирої нут, часник і цедру одного лимона.
4. Додайте курячий бульйон, зелень і накрийте каструлю фольгою. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 3 годин. Смачного!