Рецепт Ловлення м'ясо з молодими овочами фото

Ловлення м'ясо з молодими овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Помідор , Кабачок
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Ловлення м'ясо з молодими овочами може стати відмінною заміною будь-якого гарячого блюда, так як готувати його просто, виходить воно ситним і підходить під будь-який смак. Свинину можна замінити бараниною.

Опис приготування:

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати ловлення м'ясо з молодими овочами - ситне, ароматне і апетитне на вид блюдо. Ловлення м'ясо відрізняється своєю ніжністю і м'якістю, так як на ньому не утворюється тверда скоринка (як після запікання). В якості спецій візьміть суміш за смаком: гострий перець, koriandr, паприка, базилік, майоран, орегано, суміш трав і т.Д. Свинину за бажанням замініть бараниною або телятиною, вони відмінно поєднуються з молодими овочами.

  • Гайка - 100 грам (або квасоля)
  • Свинина - 1 кілограм
  • Помідори - 4 штуки
  • Кабачки - 2 штуки
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Морква - 5-6 штук (дрібна)
  • Часник молодий - За смаком
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Бульйон курячий - 2-3 склянок
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
ловлення м'ясо з молодими овочами - фото крок 1
1. Моркву наріжте великими кружечками, перець і ріпчасту цибулю наріжте також великими шматочками. Кабачки наріжте півкільцями, а часник подрібніть ножем.
ловлення м'ясо з молодими овочами - фото крок 2
2. Не знімаючи шкірку з помідорів, розріжте їх на 4 частини. Зелень подрібніть. На розігріту сковороду вилийте рослинна олія і викладіть м'ясо цілим шматком (нЕ нарізаючи його на невеликі шматочки). Обсмажте м'ясо з двох сторін і перекладіть в каструлю.
ловлення м'ясо з молодими овочами - фото крок 3
3. На сковороду викладіть моркву і цибулю, злегка обсмажте і додайте до м'яса. Також додайте до м'яса перець, помідори і кабачки. Додати сіль, додайте всі спеції, сирої нут, часник і цедру одного лимона.
ловлення м'ясо з молодими овочами - фото крок 4
4. Додайте курячий бульйон, зелень і накрийте каструлю фольгою. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 3 годин. Смачного!

Схожі рецепти