М'ясо під овочами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо та овочі - найправильніше і найсмачніше поєднання. Прекрасний варіант для вечері, готується просто і гарнір вам навряд чи знадобиться.
М'ясо з овочами в духовці - це дуже смачно. Готувати цю страву можна по-різному. Пропоную вам скористатися цим рецептом приготування м'яса під овочами в духовці. Овочі і м'ясо готуються разом лише на заключному етапі, але і за цей час вони встигають просочитися соками і ароматами. Рецепт зовсім нескладний, вам не складе особливих труднощів впоратися з ним. Звичайно, його можна спростити ще більше, просто виклавши сирі овочі поверх м'яса і запекти. І м'ясо можна просто обсмажити на сковороді, а не запікати в духовці. Пробуйте готувати цю страву по-різному і вибирайте найбільш прийнятний варіант. Готуємо? Рецепт приготування м'яса під овочами в духовці з фото перед вами. Смачного вам страви!
- Свинина - 400-500 грам
- Баклажан - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Квасоля спаржева - 150-200 грам
- Помідор - 1-2 штук (або томатна паста 1 столова ложка)
- Крем - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки