Рецепт М'ясо під овочами в духовці фото

М'ясо під овочами в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Бобові , Квасоля , Баклажан , Часник , Цибуля
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

М'ясо та овочі - найправильніше і найсмачніше поєднання. Прекрасний варіант для вечері, готується просто і гарнір вам навряд чи знадобиться.

Опис приготування:

М'ясо з овочами в духовці - це дуже смачно. Готувати цю страву можна по-різному. Пропоную вам скористатися цим рецептом приготування м'яса під овочами в духовці. Овочі і м'ясо готуються разом лише на заключному етапі, але і за цей час вони встигають просочитися соками і ароматами. Рецепт зовсім нескладний, вам не складе особливих труднощів впоратися з ним. Звичайно, його можна спростити ще більше, просто виклавши сирі овочі поверх м'яса і запекти. І м'ясо можна просто обсмажити на сковороді, а не запікати в духовці. Пробуйте готувати цю страву по-різному і вибирайте найбільш прийнятний варіант. Готуємо? Рецепт приготування м'яса під овочами в духовці з фото перед вами. Смачного вам страви!

  • Свинина - 400-500 грам
  • Баклажан - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Квасоля спаржева - 150-200 грам
  • Помідор - 1-2 штук (або томатна паста 1 столова ложка)
  • Крем - 1-1, 5 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1/3 чайних ложки
м'ясо під овочами в духовці - фото крок 1
М'якоть свинини нарізаємо на плоскі шматки, товщиною приблизно 1 см.
м'ясо під овочами в духовці - фото крок 2
Посипаємо нарізане м'ясо сіллю і перцем і даємо йому промаринуватися. А самі поки займемося овочами.
м'ясо під овочами в духовці - фото крок 3
Нарізаємо баклажан на невеликі шматочки.
м'ясо під овочами в духовці - фото крок 4
Злегка обсмажуємо баклажани на рослинній олії, додаємо до нього нарізану цибулю і обсмажуємо все разом хвилин 10.
м'ясо під овочами в духовці - фото крок 5
Потім додаємо квасоля і подрібнені помідори або розведену в невеликій кількості води томатну пасту. Згасимо хвилин 10.
м'ясо під овочами в духовці - фото крок 6
Змащуємо невеликою кількістю масла форму, в якій будемо готувати м'ясо і наливаємо пару ложок води. Потім викладаємо м'ясо і відправляємо форму в духовку, розігріту до 250 градусів хвилин на 20.
м'ясо під овочами в духовці - фото крок 7
Прибираємо з плити сковороду з овочами, додаємо подрібнений часник і сметану. Солимо і перемішуємо.
м'ясо під овочами в духовці - фото крок 8
Дістаємо з духовки форму з м'ясом і викладаємо поверх м'яса підготовлені овочі. Відправляємо назад в духовку ще хвилин на 15-20.

Схожі рецепти