М'ясо з овочами в духовці під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Якщо ви хочете порадувати своїх близьких апетитним вечерею, подивіться, як приготувати м'ясо з овочами в духовці під сиром - дуже легке, але неймовірно смачне ситне блюдо для вечері на швидку руку.
Опис приготування:
Так як зараз сезон овочів, пропоную дізнатися відмінний рецепт, який виручить вас, якщо на приготування ситного обіду або вечері немає часу. М'ясо, картопля і сир роблять це блюдо дуже ситним, спеції - ароматним, а зелень і помідори - красивим. М'ясо з овочами можна подати і на святковий стіл в якості гарячого блюда. Подавати м'ясо можна з сирним соусом, домашнім майонезом або сметаною (в залежності від смаку).
- Свиняча лопатка - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Соєвий соус - 20 грам
- Цибуля - 1-2 штук
- Картопля - 10 штук (середнього розміру)
- Помідори - 2 штуки
- Крем 20% - 250 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Свинячу лопатку наріжте невеликими кубиками і відправте в сковорідку з щільним дном. Обсмажте свинину до золотистого кольору. Наріжте картоплю кружечками товщиною 7 мм.
2. Цибуля наріжте півкільцями і розберіть на смужки. Помідори наріжте кільцями. Натріть на крупній тертці сир. Приготуйте соус: сметану змішайте з гірчицею, соєвим соусом і перемішайте. М'ясо посоліть, поперчіть, додайте спеції.
3. На низ форми викладіть трохи соусу, зверху - картопля, цибуля. Додати сіль. Викладіть і рівномірно розподіліть всі м'ясо. Знову викладіть картоплю, цибуля, приправити сіллю. Зверху залийте картоплю соусом.
4. Зверху викладіть нарізані помідори, сіль і poperčite їх. Посипте все сиром і накрийте фольгою. Випікайте в розігрітій до 170 градусів духовці на 40 хвилин до готовності м'яса.
5. Зніміть фольгу і випікайте ще 10-15 хвилин. Прикрасьте блюдо зеленню. Смачного!