М'ясо з овочами під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні у мене французьке настрій, і я розповім вам, як приготувати не просто м'ясо з овочами під соусом, а м'ясо по-бургундські (яловичина Бургиньон). Дивіться і запам'ятовуйте!
Як приготувати м'ясо з овочами під соусом по-бургундські, я вам зараз підкажу. Прочитайте уважно цей рецепт, і у вас обов'язково вийде смачне, ніжне м'ясо під чудовим соусом. І ще одна порада: не скупіться на вино. Вибирайте таке, яке будете пити, адже від його букета і терпкості залежить смак цього приголомшливого м'яса.
- Яловичина - 1 кілограм
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Smalec - 2 Ст. Ложки
- Вино червоне сухе - 750 мілілітрів
- Бульйон яловичий - 500 мілілітрів
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
Промийте і обсушіть м'ясо, наріжте його однаковими шматочками і обсмажте на розігрітому смальці. Викладіть м'ясо в жароміцних форму.
На смальці, що залишився обсмажте нарізані крупно овочі.
Додайте овочі до м'яса, приправити сіллю, поперчіть за смаком, посипте борошном і перемішайте.
Поставте форму з м'ясом в розігріту до 200 градусів духовку на 4 хвилини. Перемішайте і ще раз на 4 хвилини поставте в духовку. Додайте до м'яса томатну пасту, бульйон і вино. Потім закрийте форму кришкою і поставте її на нижню полицю. Снизьте температуру до 160 градусів, залиште нудитися м'ясо на 3 годину.
Слідкуйте, щоб бульйон сильно не випаровувався і м'ясо зверху не стало сухим. Доведеться почекати, але результат того вартий! Готуйте з задоволенням!