Рецепт М'ясо з овочами під соусом фото

М'ясо з овочами під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Сьогодні у мене французьке настрій, і я розповім вам, як приготувати не просто м'ясо з овочами під соусом, а м'ясо по-бургундські (яловичина Бургиньон). Дивіться і запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Як приготувати м'ясо з овочами під соусом по-бургундські, я вам зараз підкажу. Прочитайте уважно цей рецепт, і у вас обов'язково вийде смачне, ніжне м'ясо під чудовим соусом. І ще одна порада: не скупіться на вино. Вибирайте таке, яке будете пити, адже від його букета і терпкості залежить смак цього приголомшливого м'яса.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Smalec - 2 Ст. Ложки
  • Вино червоне сухе - 750 мілілітрів
  • Бульйон яловичий - 500 мілілітрів
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
м'ясо з овочами під соусом - фото крок 1
Промийте і обсушіть м'ясо, наріжте його однаковими шматочками і обсмажте на розігрітому смальці. Викладіть м'ясо в жароміцних форму.
м'ясо з овочами під соусом - фото крок 2
На смальці, що залишився обсмажте нарізані крупно овочі.
м'ясо з овочами під соусом - фото крок 3
Додайте овочі до м'яса, приправити сіллю, поперчіть за смаком, посипте борошном і перемішайте.
м'ясо з овочами під соусом - фото крок 4
Поставте форму з м'ясом в розігріту до 200 градусів духовку на 4 хвилини. Перемішайте і ще раз на 4 хвилини поставте в духовку. Додайте до м'яса томатну пасту, бульйон і вино. Потім закрийте форму кришкою і поставте її на нижню полицю. Снизьте температуру до 160 градусів, залиште нудитися м'ясо на 3 годину.
м'ясо з овочами під соусом - фото крок 5
Слідкуйте, щоб бульйон сильно не випаровувався і м'ясо зверху не стало сухим. Доведеться почекати, але результат того вартий! Готуйте з задоволенням!

Схожі рецепти