Рецепт М'ясо під гранатовим соусом фото

М'ясо під гранатовим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фрукти, Баранина, Гранат
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

До вашої уваги - смачний і простий рецепт м'яса під гранатовим соусом, і я вам з радістю розповім, як приготувати це смачне блюдо. Гранат надає приємну кислинку, так що ніхто не встоїть!

Розповім вам, як приготувати м'ясо під гранатовим соусом. Виходить ситне і смачне блюдо, яке ще й виглядає надзвичайно красиво і святково. Особисто я його вже собі внесла в замітки і буду готувати на Різдво. І ви спробуйте!

  • Ягненок - 400 грам (можна будь-яке інше м'ясо)
  • Сік гранатовий - 1/4 склянки
  • Вино червоне - 1/4 склянки
  • Оцет бальзамічний - 1/3 склянки
  • Базилік сушений - 0.5 чайних ложки
  • Часникова пудра - 0.5 чайних ложки
  • Чебрець сушений - 0.5 чайних ложки
  • Розмарин - 0.5 чайних ложки
  • Перець - 0.5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Петрушка - 1 Чайна ложка (подрібнені або сушена)
  • Зерна граната - 2 Ст. Ложки
м'ясо під гранатовим соусом - фото крок 1
1. М'ясо нарізаємо ось приблизно такого розміру шматочками.
м'ясо під гранатовим соусом - фото крок 2
2. Посипаємо рясно спеціями з усіх боків і швидко обсмажуємо на досить великому вогні, м'ясо повинно взятися скоринкою. Потім вогонь вимикаємо.
м'ясо під гранатовим соусом - фото крок 3
3. Тепер зробимо соус. Тут і зовсім все просто: шматочки м'яса зі сковороди прибираємо, вливаємо вино, оцет, сік, доводимо до кипіння, після чого додамо всі спеції і трохи зерен граната, тушкуємо на малому вогні до уварювання.
м'ясо під гранатовим соусом - фото крок 4
4. От і все! М'ясо перед подачею підігрійте прямо в соусі, подавайте, посипавши зернятками!

Схожі рецепти