Рецепт Каре ягня з гранатовим соусом фото

Каре ягня з гранатовим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Фрукти , Баранина
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Я вважаю, що найвдаліше смакове поєднання з м'ясом - кисло-солодке. Саме тому я хочу розповісти, як приготувати каре ягняти з гранатовим соусом. Виходить ну дуже смачно!

Опис приготування:

Якщо чесно, то рецепт не такий складний, як може здатися на перший погляд. Добірка продуктів ідеальна, і їх головне просто правильно приправити. Для нас буде справжнім помічником сковорода-гриль. Вона дасть ефект, ніби ви і справді готували на свіжому повітрі за допомогою справжнього гриля.

  • Box yagnёnka - 300 грам
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Часник - 6 зубчиків
  • Гранат - 1 штука
  • Сухе червоне вино - 200 мілілітрів
  • Braai - 1 пучок
  • Базилік - 1 пучок
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Помідори черрі - 3 штуки
  • Мед - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Базилік сухий - 0, 5 чайних ложки
  • Вино червоне напівсолодке - 100 мілілітрів
  • Крохмаль картопляний - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
каре ягня з гранатовим соусом - фото крок 1
М'ясо помийте, видаліть зайвий жир, розріжте на порційні шматки.
каре ягня з гранатовим соусом - фото крок 2
Зробіть маринад. Luk я 3 зубчики часнику почистіть і дрібно наріжте. Додайте до них базилік і кінзу, порізані на шматочки, мед, ст. Ложку оливкової олії. Все перемішайте. Залийте цією сумішшю реберця. Потім влийте вино. Приберіть маринуватися ягняти на 3 години в холодильник.
каре ягня з гранатовим соусом - фото крок 3
Очистіть 2 зубчики часнику. Кабачок чистий, помийте і наріжте кружальцями. Перець також помийте, видаліть у нього насіння, а сам овоч крупно нарубати. Помідори очистіть від забруднень і наріжте на половинки.
каре ягня з гранатовим соусом - фото крок 4
Всі овочі посоліть і поперчіть. На змащену маслом сковороді підсмажте їх по 2 хвилини з кожного боку.
каре ягня з гранатовим соусом - фото крок 5
Як реберця замаринується, теж відправляйте їх смажитися. За 3 хвилини з обох сторін при сильному вогні, а потім 5 хвилин - на слабкому.
каре ягня з гранатовим соусом - фото крок 6
Приготуйте соус. З зерен граната вичавити сік, об'єднати його polusladkoe вина (50 мл.). Додайте пів чайної ложки солі, 2 щіпки перцю, один зубчик часнику, сухий базилік і цукор. Ставте суміш на вогонь до закипання. Крохмаль розведіть в останньому вини і додайте до суміші на вогні. Перешкодьте - і соус готовий.
каре ягня з гранатовим соусом - фото крок 7
Подавайте реберця порційно з овочами на грилі, полив їх соусом. Приємно апетиту!

Схожі рецепти