Каре ягня з гранатовим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Я вважаю, що найвдаліше смакове поєднання з м'ясом - кисло-солодке. Саме тому я хочу розповісти, як приготувати каре ягняти з гранатовим соусом. Виходить ну дуже смачно!
Якщо чесно, то рецепт не такий складний, як може здатися на перший погляд. Добірка продуктів ідеальна, і їх головне просто правильно приправити. Для нас буде справжнім помічником сковорода-гриль. Вона дасть ефект, ніби ви і справді готували на свіжому повітрі за допомогою справжнього гриля.
- Box yagnёnka - 300 грам
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Часник - 6 зубчиків
- Гранат - 1 штука
- Сухе червоне вино - 200 мілілітрів
- Braai - 1 пучок
- Базилік - 1 пучок
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Помідори черрі - 3 штуки
- Мед - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Базилік сухий - 0, 5 чайних ложки
- Вино червоне напівсолодке - 100 мілілітрів
- Крохмаль картопляний - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
М'ясо помийте, видаліть зайвий жир, розріжте на порційні шматки.
Зробіть маринад. Luk я 3 зубчики часнику почистіть і дрібно наріжте. Додайте до них базилік і кінзу, порізані на шматочки, мед, ст. Ложку оливкової олії. Все перемішайте. Залийте цією сумішшю реберця. Потім влийте вино. Приберіть маринуватися ягняти на 3 години в холодильник.
Очистіть 2 зубчики часнику. Кабачок чистий, помийте і наріжте кружальцями. Перець також помийте, видаліть у нього насіння, а сам овоч крупно нарубати. Помідори очистіть від забруднень і наріжте на половинки.
Всі овочі посоліть і поперчіть. На змащену маслом сковороді підсмажте їх по 2 хвилини з кожного боку.
Як реберця замаринується, теж відправляйте їх смажитися. За 3 хвилини з обох сторін при сильному вогні, а потім 5 хвилин - на слабкому.
Приготуйте соус. З зерен граната вичавити сік, об'єднати його polusladkoe вина (50 мл.). Додайте пів чайної ложки солі, 2 щіпки перцю, один зубчик часнику, сухий базилік і цукор. Ставте суміш на вогонь до закипання. Крохмаль розведіть в останньому вини і додайте до суміші на вогні. Перешкодьте - і соус готовий.
Подавайте реберця порційно з овочами на грилі, полив їх соусом. Приємно апетиту!