Каре ягня на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Чули про те, що все геніальне просто? Відносно цього рецепта це правило спрацьовує на всі сто! готувати легко, а страва вийде смачним! дивіться, як приготувати каре ягняти на грилі.
Все досить просто, і я впевнена, ви з першого разу зможете без праці приготувати по-справжньому смачний і святкова вечеря для свого сімейства з ягняти. Дозвольте м'яса добре промаринуватися в соусі і не шкодуйте соус під час смаження, він дозволяє створити нібито карамельну кірку, через що сік з м'яса не виходить, і воно залишається дуже соковитим і смачним. Спробуйте!
- Каре ягняти - 700-800 грам (приблизно на 8 кісточок)
- Гранатовий сік - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Часник - 3 зубчики
- Зіра - 1/4 чайних ложки
- Обкладинка - 1/4 чайних ложки
- Перець чилі - 1/4 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1. М'ясо поки що натираємо сіллю і перцем, залишимо полежати хоча б на 15-20 хвилин. Тим часом зробимо соус: змішаємо мед, Гранатовий сік, олія, IRU, корицю і подрібнений часник. На маленькому вогні доводимо до кипіння. Мед повинен розтанути, а соус стати густим.
2. Щедро обмазуємо м'ясо соусом, і нехай постоїть ще півгодини.
3. Ну а тепер на грилі обсмажити з усіх боків, періодично змащуючи соусом, протягом приблизно 10-15 хвилин. Не забувайте перевертати.
4. От і все! Я люблю м'ясо середньої прожарювання, тому готувала 12 хвилин при 120 градусах (у мене гриль електричний, з регульованою температурою). Ну а ви орієнтуйтеся на свій смак. Бажаю удачі!