Рецепт Каре ягня на грилі фото

Каре ягня на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Баранина
Пісні страви, Веганські страви
На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Гарячі страви

Чули про те, що все геніальне просто? Відносно цього рецепта це правило спрацьовує на всі сто! готувати легко, а страва вийде смачним! дивіться, як приготувати каре ягняти на грилі.

Все досить просто, і я впевнена, ви з першого разу зможете без праці приготувати по-справжньому смачний і святкова вечеря для свого сімейства з ягняти. Дозвольте м'яса добре промаринуватися в соусі і не шкодуйте соус під час смаження, він дозволяє створити нібито карамельну кірку, через що сік з м'яса не виходить, і воно залишається дуже соковитим і смачним. Спробуйте!

  • Каре ягняти - 700-800 грам (приблизно на 8 кісточок)
  • Гранатовий сік - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Зіра - 1/4 чайних ложки
  • Обкладинка - 1/4 чайних ложки
  • Перець чилі - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
каре ягня на грилі - фото крок 1
1. М'ясо поки що натираємо сіллю і перцем, залишимо полежати хоча б на 15-20 хвилин. Тим часом зробимо соус: змішаємо мед, Гранатовий сік, олія, IRU, корицю і подрібнений часник. На маленькому вогні доводимо до кипіння. Мед повинен розтанути, а соус стати густим.
каре ягня на грилі - фото крок 2
2. Щедро обмазуємо м'ясо соусом, і нехай постоїть ще півгодини.
каре ягня на грилі - фото крок 3
3. Ну а тепер на грилі обсмажити з усіх боків, періодично змащуючи соусом, протягом приблизно 10-15 хвилин. Не забувайте перевертати.
каре ягня на грилі - фото крок 4
4. От і все! Я люблю м'ясо середньої прожарювання, тому готувала 12 хвилин при 120 градусах (у мене гриль електричний, з регульованою температурою). Ну а ви орієнтуйтеся на свій смак. Бажаю удачі!

Схожі рецепти