Каре ягня на кістки
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати каре ягняти на кістки. У мене каре вже розділене на ребра, тому я використовувала два великих і жирних шматка. Готую я їх у вині з овочами - дуже смачно, спробуйте самі!
Розповім, як приготувати каре ягняти на кістки. Сподіваюся, вам цей рецепт сподобається також сильно, як і мені, адже страва виходить і справді смачне, соковите і навіть стильне - поєднання смакових нюансів змусить ваших гостей прямо-таки завмерти від захоплення, вперше спробувавши це гурманське підношення. Спробуйте і оцініть, що означає - класична королівська кухня!
- Ребра ягняти - 2 штуки (великі шматки з м'ясом)
- Часник - 4 зубчики
- Томатний сік - 2 склянки (густий)
- Вино червоне напівсолодке - 2 склянки
- Бульйон курячий - 1 Склянка
- Естрада - 1 пучок
- Морква - 1-2 штук
- Селера - 1-2 штук (стебла)
- Перець чилі - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
1. На рослинному маслі обсмажити в сотейнику або чавунці з товстим дном подрібнені цибулю, морква, селера, перець і часник. Потім заливаємо вином, чекаємо, поки закипить. Потім - бульйоном і томатним соком. Знову ж, доводимо до кипіння.
2. Додаємо подрібнений естрагон і спеції, зменшуємо вогонь і на маленькому вогні ще раз доводимо до кипіння.
3. Тепер, нарешті додамо наше майбутнє каре, і тушкуємо під кришкою два години.
4. От і все! дістаємо, подаємо з улюбленим гарніром і насолоджуємося смаком!