Рецепт Каре ягня на кістки фото

Каре ягня на кістки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На святковий стіл
Гарячі страви

Розповім, як приготувати каре ягняти на кістки. У мене каре вже розділене на ребра, тому я використовувала два великих і жирних шматка. Готую я їх у вині з овочами - дуже смачно, спробуйте самі!

Розповім, як приготувати каре ягняти на кістки. Сподіваюся, вам цей рецепт сподобається також сильно, як і мені, адже страва виходить і справді смачне, соковите і навіть стильне - поєднання смакових нюансів змусить ваших гостей прямо-таки завмерти від захоплення, вперше спробувавши це гурманське підношення. Спробуйте і оцініть, що означає - класична королівська кухня!

  • Ребра ягняти - 2 штуки (великі шматки з м'ясом)
  • Часник - 4 зубчики
  • Томатний сік - 2 склянки (густий)
  • Вино червоне напівсолодке - 2 склянки
  • Бульйон курячий - 1 Склянка
  • Естрада - 1 пучок
  • Морква - 1-2 штук
  • Селера - 1-2 штук (стебла)
  • Перець чилі - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
каре ягня на кістки - фото крок 1
1. На рослинному маслі обсмажити в сотейнику або чавунці з товстим дном подрібнені цибулю, морква, селера, перець і часник. Потім заливаємо вином, чекаємо, поки закипить. Потім - бульйоном і томатним соком. Знову ж, доводимо до кипіння.
каре ягня на кістки - фото крок 2
2. Додаємо подрібнений естрагон і спеції, зменшуємо вогонь і на маленькому вогні ще раз доводимо до кипіння.
каре ягня на кістки - фото крок 3
3. Тепер, нарешті додамо наше майбутнє каре, і тушкуємо під кришкою два години.
каре ягня на кістки - фото крок 4
4. От і все! дістаємо, подаємо з улюбленим гарніром і насолоджуємося смаком!

Схожі рецепти