Каре ягня на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування каре ягняти на мангалі добре підходить як для особливих випадків, так і для простих виездок на природу з друзями. Готувати просто, а завдяки маринаду м'ясо виходить найніжнішим
Як вид, цей простий рецепт каре ягняти на мангалі не вимагає від вас нічого надскладного. І навіть якщо деякі інгредієнти вам здаються в дивину, - не забувайте про те, що будь-який рецепт можна спростити, так що і цей рецепт приготування каре ягняти на мангалі не є винятком. Наприклад, імбир можна або прибрати взагалі, або замінити на звичний часник, а при відсутності гірчиці або меду обійтися одним лише соєвим соусом. Так що вирішуйте, адже тепер і ви знаєте, як приготувати каре ягняти на мангалі!
- Баранина - 1 кілограм
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Мед - 50 мілілітрів
- Гірчичний - 50 мілілітрів
- Корінь імбиру - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Підготуємо всі інгредієнти. Баранину розморожуємо і промиваємо під водою.
2. Каре ягня ріжемо порційно.
3. Підготуємо маринад. У соєвий соус додамо гірчицю і мед, перемішаємо. Додайте також, якщо хочете, приправи і перець.
4. Імбир подрібнюємо в блендері, і подати до маринаду.
5. Маринуємо корейку 4-5 годин, а найкраще залишити м'ясо в маринаді на ніч.
6. А тепер виходимо на природу, і мангалі підсмажуємо каре ягняти з усіх боків до готовності.