Рецепт М'ясо під білим соусом фото

М'ясо під білим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Птах, Курка, Куряча грудка
Рецепти для схуднення
На обід, На святковий стіл
Гарячі страви

Цю страву можна приготувати з будь-якого виду м'яса, але найбільш ніжним і смачним виходить свинина і курка, на прикладі якої я і покажу даний рецепт. Але можна взяти м'якоть свинини - теж смачно!

Якщо замість курячого філе ви візьмете свинину, то перед приготуванням рекомендую шматки трохи відбити, щоб м'ясо вийшло ще більш ніжним. Втім, перед тим, як нарізати курку шматочках, добре б по ній теж трохи пройтися молоточком. Також при бажанні в соус можна додавати не тільки зазначені в рецепті спеції, і що, що вам більше до смаку (наприклад, каррі).

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Крем 15% - 3 Ст. Ложки
  • Будь-яка приправа для курки - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
м'ясо під білим соусом - фото крок 1
Куряче м'ясо миємо й нарізаємо невеликими шматочками (щоб воно швидше присмажився). Відправляємо його на сковорідку з рослинним маслом.
м'ясо під білим соусом - фото крок 2
Поки куряче м'ясо гаситься, займаємося овочами. Чистимо цибулю та нарізаємо дрібними кубиками. Обсмажуємо його.
м'ясо під білим соусом - фото крок 3
Те ж саме робимо з морквою - очищаємо і натираємо на крупній тертці, потім обсмажуємо.
м'ясо під білим соусом - фото крок 4
Коли м'ясо буде доходити до готового стану, додаємо на сковорідку спеції, перець і сіль. Якщо в сковорідці мало рідини, то доливаємо трохи води.
м'ясо під білим соусом - фото крок 5
Додаємо в сковорідку з куркою сметану. Ми залишаємо м'ясо нудитися на повільному вогні під кришкою хвилин на 10, потім викладаємо пасеровані овочі (морква і цибуля). Тушкуємо м'ясо протягом 20 хвилин на дуже повільному вогні. Подаємо приготоване м'ясо з будь-яким гарніром.

Схожі рецепти