Рецепт Тріска під білим соусом фото

Тріска під білим соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Деякі види риб частіше з'являються на столі кожен день, все тому що вони коштують дешевше і більш доступні. Але це не означає, що страви з них менш смачні, ніж з тих, які дорожче коштують.

Наприклад, в моєму рецепті описано, як приготувати тріску під білим соусом. Класичне поєднання інгредієнтів завжди дарує прекрасні смакові відчуття. Вершково-часниковий соус дарує філе м'якість, тому до нього підійдуть такі ж ніжні гарніри. Ніякої гостроти не потрібно, тільки зелень.

  • Гарячкові файл - 500 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець, сіль - За смаком
тріска під білим соусом - фото крок 1
Філе наріжте шматочками, приблизно по 8 см.
тріска під білим соусом - фото крок 2
На сковороді розігрійте масло з зубчиком подрібненого часнику. Рибу обваляйте в борошні, а потім обсмажте з обох боків до золотистого кольору.
тріска під білим соусом - фото крок 3
Зробіть соус. Подрібніть часник, що залишився і промиту зелень. У сотейнику розігрійте вершки. Додайте до них ст. Ложку борошна і часник. Доведіть суміш до кипіння. Всипте сіль і зелень.
тріска під білим соусом - фото крок 4
Готову тріску залийте соусом і додайте зелень. Смачного!

Схожі рецепти