Тріска під білим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Деякі види риб частіше з'являються на столі кожен день, все тому що вони коштують дешевше і більш доступні. Але це не означає, що страви з них менш смачні, ніж з тих, які дорожче коштують.
Наприклад, в моєму рецепті описано, як приготувати тріску під білим соусом. Класичне поєднання інгредієнтів завжди дарує прекрасні смакові відчуття. Вершково-часниковий соус дарує філе м'якість, тому до нього підійдуть такі ж ніжні гарніри. Ніякої гостроти не потрібно, тільки зелень.
- Гарячкові файл - 500 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Часник - 4 зубчики
- Вершкове масло - 30 грам
- Борошно - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець, сіль - За смаком
Філе наріжте шматочками, приблизно по 8 см.
На сковороді розігрійте масло з зубчиком подрібненого часнику. Рибу обваляйте в борошні, а потім обсмажте з обох боків до золотистого кольору.
Зробіть соус. Подрібніть часник, що залишився і промиту зелень. У сотейнику розігрійте вершки. Додайте до них ст. Ложку борошна і часник. Доведіть суміш до кипіння. Всипте сіль і зелень.
Готову тріску залийте соусом і додайте зелень. Смачного!