Гриби під білим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Любителі грибів по достоїнству оцінять цей рецепт. Темна паста не тільки урізноманітнює блюдо, але ще і буде естетично виглядати і відмінно поєднуватися з грибами в соусі.
Опис приготування:
Приготувати гриби під білим соусом можна разом з будь-яким гарніром. В даному рецепті ми взяли чорні спагетті, щоб"пограти на контрасті" і зробити при цьому смачна страва. Часу на приготування пасти з грибами йде не більше години.
- Макаронні вироби - 300 грам
- Гриби - 200 грам
- Вершки або сметана - 150 грам
- Борошно - 20 грам
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 40 грам
1. Італійці великі молодці, що придумали страви з пасти. Вони знають сотні соусів і"начинок" для цієї страви, і кожен новий рецепт - це витвір мистецтва. Дане блюдо добре"грає на контрасті" , оскільки чорна паста і білий соус чудово гармонують.
2. Ретельно моєму печериці та нарізаємо їх на тонкі смужки вздовж.
3. Відправляємо гриби на сковороду і смажимо їх з двох боків до золотистої скоринки.
4. Тепер відварюємо пасту і займаємося одночасно соусом: змішуємо вершкове масло з борошном і ставимо на вогонь, щоб розтопити і проварити.
5. Додаємо в соус вершки або сметану і тушкуємо, постійно помішуючи.
6. Скористайтеся віночком під час проварювання, щоб не утворювалися грудки.
7. Соус по консистенції виходить як тісто на млинці.
8. Відварену пасту ретельно промиваємо, викладаємо в тарілку. Зверху - гриби. На завершення поливаємо соусом і подаємо до столу.