Рецепт Гриби під соусом «бешамель» фото

Гриби під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Гриби , Молоко
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Соус Бешамель
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Якщо ви ще не пробували гриби під соусом"Бешамель" в домашніх умовах, обов'язково повторіть цей вельми простий рецепт. Виходить даний смакота, яке підійде до будь-якого гарніру.

Опис приготування:

Це досить простий рецепт грибів під соусом"Бешамель" , в якому можна використовувати не тільки гливи, але і будь-які інші ваші улюблені грибочки. Таке блюдо може стати відмінним доповненням до м'яса або до макаронів, наприклад.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Сир - 100 грам
  • Гриби - 250 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Зелень - 1 щіпка
гриби під соусом
1. На сковороді розтопіть вершкове масло і всипате борошно.
гриби під соусом
2. Обсмажте на середньому вогні, постійно помішуючи.
гриби під соусом
3. На окремій сковороді в невеликій кількості олії злегка обсмажте гриби. В даному варіанті приготування грибів під соусом"Бешамель" використовуються рожеві гливи.
гриби під соусом
4. На сковороду до обсмаженої борошні вливати тонкою цівкою молоко, продовжуючи помішувати. Додати сіль, перець, при бажанні - дрібку мускатного горіха.
гриби під соусом
5. Потім обсмажені на сильному вогні грибочки можна перекласти в соус.
гриби під соусом
6. Як слід перемішайте і залиште гаситися гриби під соусом на середньому вогні.
гриби під соусом
7. Для 2 хвилини до готовності додайте в сковороду тертий сир. Акуратно перемішайте.
гриби під соусом
8. Страву можна знімати з вогню. Можна доповнити наші грибочки гарніром. В даному випадку це будуть відварені заздалегідь макарони. Їх потрібно додати на сковороду і гарненько перемішати з грибами. От і все: можна подавати до столу, посипавши свіжою зеленню.

Схожі рецепти