Цвітна капуста під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити кольорову капусту під соусом "бешамель" . Блюдо хоч і просте, але все ж дуже смачне, і навіть вишукане! Спробуйте його приготувати, вам сподобається!
Цей рецепт приготування цвітної капусти під соусом "бешамель" дуже простий, і це блюдо зможе приготувати навіть початківець кухар! Рекомендую і вам спробувати, це дуже смачно!
- Кольорова капуста - 700 грам
- Вершки - 500 мілілітрів
- Сир твердий - 150 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Спеції - За смаком
1. Капусту ділимо на суцвіття, відваримо в підсоленому окропі. Приблизно 10 хвилин, не більше, вона не повинна розвалюватися. Викладаємо на дно форми для запікання.
2. Зробимо соус-заливку. Масло розтопити на сковороді, обсмажити в ньому борошно. Комков не повинно бути. Далі вливаємо вершки, доводимо до кипіння на маленькому вогні. Далі всипаємо подрібнений сир, і теж заважаємо, щоб він повністю розчинився. В останню чергу додамо спеції. Знімаємо з вогню.
3. Заливаємо соусом нашу капусту, і відправимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
4. От і все! Блюдо готово!