Рецепт Цвітна капуста під соусом «бешамель» фото

Цвітна капуста під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Кольорова капуста
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси, Соус Бешамель

Хочу вам розповісти, як зробити кольорову капусту під соусом "бешамель" . Блюдо хоч і просте, але все ж дуже смачне, і навіть вишукане! Спробуйте його приготувати, вам сподобається!

Цей рецепт приготування цвітної капусти під соусом "бешамель" дуже простий, і це блюдо зможе приготувати навіть початківець кухар! Рекомендую і вам спробувати, це дуже смачно!

  • Кольорова капуста - 700 грам
  • Вершки - 500 мілілітрів
  • Сир твердий - 150 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - За смаком
цвітна капуста під соусом
1. Капусту ділимо на суцвіття, відваримо в підсоленому окропі. Приблизно 10 хвилин, не більше, вона не повинна розвалюватися. Викладаємо на дно форми для запікання.
цвітна капуста під соусом
2. Зробимо соус-заливку. Масло розтопити на сковороді, обсмажити в ньому борошно. Комков не повинно бути. Далі вливаємо вершки, доводимо до кипіння на маленькому вогні. Далі всипаємо подрібнений сир, і теж заважаємо, щоб він повністю розчинився. В останню чергу додамо спеції. Знімаємо з вогню.
цвітна капуста під соусом
3. Заливаємо соусом нашу капусту, і відправимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин.
цвітна капуста під соусом
4. От і все! Блюдо готово!

Схожі рецепти