Куряче філе і брюссельська капуста під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачне і ароматне блюдо!
Для початку необхідно відварити філе до повної готовності, а потім відварювати капусту протягом 10 хвилин в підсоленій воді. Коли філе охолоне, потрібно нарізати його на маленькі шматочки. Для соусу "бешамель" потрібно розтопити масло, а потім змішати його з борошном на сковороді і обсмажити. Потім влити потихеньку молоко і довести суміш до кипіння. Капусту і філе змішати на сковороді і додати до них соус. Посолити і поперчити. Далі потрібно натерти сир на середній терці. Суміш викласти у форму для запікання, а зверху посипати сиром. Запікати протягом 20 хвилин при температурі в 180 градусів.
- Куряче філе - 500 грам
- Брюссельська капуста - 400 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 50 грам
- Сир - 150 грам
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Перець - 2-3 Щепоток
Для початку необхідно відварити філе до повної готовності, а потім відварювати капусту протягом 10 хвилин в підсоленій воді. Коли філе охолоне, потрібно нарізати його на маленькі шматочки. Для соусу "бешамель" потрібно розтопити масло, а потім змішати його з борошном на сковороді і обсмажити. Потім влити потихеньку молоко і довести суміш до кипіння. Капусту і філе змішати на сковороді і додати до них соус. Посолити і поперчити. Далі потрібно натерти сир на середній терці. Суміш викласти у форму для запікання, а зверху посипати сиром. Запікати протягом 20 хвилин при температурі в 180 градусів.