Рецепт Куряче філе і брюссельська капуста під соусом «бешамель» фото

Куряче філе і брюссельська капуста під соусом «бешамель»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах
ПП рецепти
На вечерю
Гарячі страви, Соуси, Соус Бешамель

Дуже смачне і ароматне блюдо!

Для початку необхідно відварити філе до повної готовності, а потім відварювати капусту протягом 10 хвилин в підсоленій воді. Коли філе охолоне, потрібно нарізати його на маленькі шматочки. Для соусу "бешамель" потрібно розтопити масло, а потім змішати його з борошном на сковороді і обсмажити. Потім влити потихеньку молоко і довести суміш до кипіння. Капусту і філе змішати на сковороді і додати до них соус. Посолити і поперчити. Далі потрібно натерти сир на середній терці. Суміш викласти у форму для запікання, а зверху посипати сиром. Запікати протягом 20 хвилин при температурі в 180 градусів.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Брюссельська капуста - 400 грам
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Сир - 150 грам
  • Сіль - 2-3 Щепоток
  • Перець - 2-3 Щепоток
Для початку необхідно відварити філе до повної готовності, а потім відварювати капусту протягом 10 хвилин в підсоленій воді. Коли філе охолоне, потрібно нарізати його на маленькі шматочки. Для соусу "бешамель" потрібно розтопити масло, а потім змішати його з борошном на сковороді і обсмажити. Потім влити потихеньку молоко і довести суміш до кипіння. Капусту і філе змішати на сковороді і додати до них соус. Посолити і поперчити. Далі потрібно натерти сир на середній терці. Суміш викласти у форму для запікання, а зверху посипати сиром. Запікати протягом 20 хвилин при температурі в 180 градусів.

Схожі рецепти