Куряче філе під шпинатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Зробити куряче філе дуже просто, але разом з тим і легко можна його пересушити, тому варто бути уважними. Розповім про простому рецепті, як приготувати куряче філе під шпинатним соусом.
Блюдо виглядає дуже апетитно, ви можете його приготувати навіть до святкової вечері. Куряче філе відмінно поєднується з різними видами гарніру, тому у вас не виникне проблем з його подачею на стіл. Ви можете приготувати соус взапас і використовувати його для інших страв, наприклад, для риби.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Шпинат - 280 грам
- Вершковий сир - 100 грам
- Konservirovannиy артишок - 150 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Цибулевий порошок - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1
Вимийте куряче філе і витріть його серветками. Викладіть філе в сковороду, сіль і poperčite, потім накрийте фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
2
Випікайте курку 20 хвилин, потім дістаньте форму і злийте рідину, що.
3
В окремій сковороді розігрійте оливкову олію, вимийте шпинат, очистіть часник і подрібніть його ножем. Викладіть в сковороду підготовлені інгредієнти і обсмажуйте 2-3 хвилини.
4
Наріжте дрібно артишок і викладіть в миску, додайте до нього сир і моцарелу, цибульний порошок і вміст сковороди, сіль і перець, перемішайте.
5
Розподіліть соус між усіма шматочками курячого філе, викладіть поверх і відразу подавайте до столу.