Куряче філе під шпинатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Зробити куряче філе дуже просто, але разом з тим і легко можна його пересушити, тому варто бути уважними. Розповім про простому рецепті, як приготувати куряче філе під шпинатним соусом.
Опис приготування:
Блюдо виглядає дуже апетитно, ви можете його приготувати навіть до святкової вечері. Куряче філе відмінно поєднується з різними видами гарніру, тому у вас не виникне проблем з його подачею на стіл. Ви можете приготувати соус взапас і використовувати його для інших страв, наприклад, для риби.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Шпинат - 280 грам
- Вершковий сир - 100 грам
- Konservirovannиy артишок - 150 грам
- Моцарелла - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Цибулевий порошок - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
1
Вимийте куряче філе і витріть його серветками. Викладіть філе в сковороду, сіль і poperčite, потім накрийте фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку.
2
Випікайте курку 20 хвилин, потім дістаньте форму і злийте рідину, що.
3
В окремій сковороді розігрійте оливкову олію, вимийте шпинат, очистіть часник і подрібніть його ножем. Викладіть в сковороду підготовлені інгредієнти і обсмажуйте 2-3 хвилини.
4
Наріжте дрібно артишок і викладіть в миску, додайте до нього сир і моцарелу, цибульний порошок і вміст сковороди, сіль і перець, перемішайте.
5
Розподіліть соус між усіма шматочками курячого філе, викладіть поверх і відразу подавайте до столу.