Рецепт Капуста під соусом бешамель фото

Капуста під соусом бешамель
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі, Молочні продукти, Капуста, Яйця, Молоко, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Соуси, Соус Бешамель

Цвітна капуста має безліч корисних властивостей, відповідно страви з неї виходять дуже смачними і насиченими вітамінами. Пропоную рецепт капусти під соусом бешамель. Дуже смачно!

Приготуємо капусту під соусом бешамель в домашніх умовах. Спершу потрібно відварити до готовності кольорову капусту. Паралельно можна почати готувати соус бешамель. На розтопленому вершковому маслі обсмажуємо борошно і вливаємо гаряче молоко, варимо до легкого загустіння. В кінці додаємо в соус яйце і спеції. На дно форми для запікання вливаємо трохи соусу, викладаємо зварену капусту і заливаємо соусом. Випікаємо блюдо в духовці до готовності. Хай щастить!

  • Цвітна капуста - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Борошно - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Сіль і спеції - За смаком
капуста під соусом бешамель - фото крок 1
Капусту розбираємо на суцвіття. Варимо в киплячій, підсоленій воді 7-8 хвилин.
капуста під соусом бешамель - фото крок 2
Тепер приготуємо соус бешамель. На сковороді розтопіть вершкове масло, додайте борошно і злегка обсмажте, 2-3 хвилини. Відразу ж вливаємо гаряче молоко, перемішуємо і кип'ятимо кілька хвилин. В кінці кладемо яйце і спеції, перемішуємо.
капуста під соусом бешамель - фото крок 3
У форму для запікання вливаємо трохи соусу. Викладаємо капусту і заливаємо соусом. Запікаємо в духовці 35 хвилин, температура 200 градусів.
капуста під соусом бешамель - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти