Картопля під білим соусом
(покроковий рецепт з фото)
Картопля - чудовий овоч, не інакше! З нього можна приготувати багато різних смачних страв. Особливе місце у кожної господині займає запечена картопля під різноманітними соусами, наприклад - під білим.
Картопля багато хто називає другим хлібом. Тому він дуже часто зустрічається на столі. І щоб якось урізноманітнити страви з картоплі, хочу запропонувати вам рецепт, як приготувати картоплю під білим соусом. Білий соус є основним інгредієнтом, який додасть всьому блюду приємний вершковий смак. Завдяки йому картопля виходить ніжним, ароматним і шалено смачним. Тому уважно поставтеся до приготування соусу. А щоб скоротити час запікання і отримати більш м'яку, соковиту запіканку, раджу попередньо проварити картопля. Це піде тільки на користь смаковими характеристиками готового блюда. Картопля під білим соусом відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. Його можете використовувати як гарнір до м'яса або подавати як самостійне блюдо. Не втрачайте часу і приступайте до приготування!
- Картопля - 5-6 штук
- Молоко - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Панірувальні сухарі - 2 Ст. Ложки