М'ясо шматочками під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Смачна їжа створює гарний настрій. Це доведено не раз на практиці. Саме тому до вибору меню, навіть в будній день, я підходжу з усією відповідальністю. Роблю тільки найулюбленіші страви.
І цей рецепт відноситься до таких. Уважно вивчіть, як приготувати м'ясо шматочками під соусом з гарніром. Це повноцінне гаряче, яке ідеально підійде для вечері. У ньому я використовувала свинину з вершковою заливкою: завжди виграшний варіант. Ще з блюдом можна подати легкий овочевий салат.
- Свинина - 1 кілограм
- Картопля - 4-5 штук
- Молоко або вершки - 2, 5 склянки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - 1 пучок
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
М'ясо промийте, а потім наріжте невеликими шматочками.
Злегка обсмажте свинину на розігрітій сковороді.
Зробіть соус: змішайте молоко, подрібнений часник, зелень, сіль, борошно і спеції.
Влийте соус до м'яса. Доведіть все до кипіння. Потім зменшіть вогонь до мінімуму. Томіть блюдо під кришкою 5 хвилин.
На Прикрашений по очищенню, промийте і наріжте картоплю часточками.
Закип'ятіть підсолену воду. Покладіть в неї картоплю на 5 хвилин.
Потім відправте картоплю на деко, застелений фольгою. Промажьте його маслом і спеціями. Запікайте гарнір в духовці при 190 градусах протягом 25 хвилин.
Подавайте м'ясо з картоплею, полив соусом блюдо. Смачного!