Рецепт М'ясо під солодким соусом в мультиварці фото

М'ясо під солодким соусом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Фрукти, Яблука, Сухофрукти, Чорнослив
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную Вам рецепт, який вже давно готую для своєї сім'ї. Як приготувати м'ясо під солодким соусом, щоб воно було соковитим і не жорстким? Для власників мультіварок - це не важко.

М'ясо під таким солодким соусом виходить дуже смачним і ароматним, з фруктовими нотками. І, звичайно, менш калорійним, ніж з додаванням майонезу. Мені подобається, що соус просочує і як би обволікає м'ясо.

  • Свинина - 0, 7 кілограма
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Паприка сушена - 1 Ст. Ложка
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Перець духмяний мелений - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сік томатний - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Яблуко - 2 штуки
  • Чорнослив в'ялений - 10 штук
м'ясо під солодким соусом в мультиварці - фото крок 1
Свинину помийте, обсушити паперовими рушниками, поріжте брусочками товщиною в палець.
м'ясо під солодким соусом в мультиварці - фото крок 2
Підготуйте спеції.
м'ясо під солодким соусом в мультиварці - фото крок 3
Полийте м'ясо лимонним соком, додайте спеції, накрийте кришкою і поставте в холодильник на кілька годин, 2x в 8 годин. Мені зручно залишати на ніч.
м'ясо під солодким соусом в мультиварці - фото крок 4
Дістаньте замариновану свинину з холодильника. Увімкніть мультиварку в режимі "запікання" з 50 хвилин.
Обсмажте м'ясо з двох сторін по 5 хвилин в чаші мультиварки з відкритою кришкою на розігрітій олії.
м'ясо під солодким соусом в мультиварці - фото крок 5
Додайте томатний сік, цукор і сіль. Через 30 хвилин додайте чорнослив і яблука, порізані дольками.
м'ясо під солодким соусом в мультиварці - фото крок 6
Через 10 хвилин прозвучить таймер. Свинина під солодким соусом готова. Подавайте з улюбленим гарніром і зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти