М'ясо під солодким соусом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную Вам рецепт, який вже давно готую для своєї сім'ї. Як приготувати м'ясо під солодким соусом, щоб воно було соковитим і не жорстким? Для власників мультіварок - це не важко.
М'ясо під таким солодким соусом виходить дуже смачним і ароматним, з фруктовими нотками. І, звичайно, менш калорійним, ніж з додаванням майонезу. Мені подобається, що соус просочує і як би обволікає м'ясо.
- Свинина - 0, 7 кілограма
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Паприка сушена - 1 Ст. Ложка
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Перець духмяний мелений - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сік томатний - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Яблуко - 2 штуки
- Чорнослив в'ялений - 10 штук
Свинину помийте, обсушити паперовими рушниками, поріжте брусочками товщиною в палець.
Підготуйте спеції.
Полийте м'ясо лимонним соком, додайте спеції, накрийте кришкою і поставте в холодильник на кілька годин, 2x в 8 годин. Мені зручно залишати на ніч.
Дістаньте замариновану свинину з холодильника. Увімкніть мультиварку в режимі "запікання" з 50 хвилин.
Обсмажте м'ясо з двох сторін по 5 хвилин в чаші мультиварки з відкритою кришкою на розігрітій олії.
Обсмажте м'ясо з двох сторін по 5 хвилин в чаші мультиварки з відкритою кришкою на розігрітій олії.
Додайте томатний сік, цукор і сіль. Через 30 хвилин додайте чорнослив і яблука, порізані дольками.
Через 10 хвилин прозвучить таймер. Свинина під солодким соусом готова. Подавайте з улюбленим гарніром і зеленню.
Смачного!
Смачного!