М'ясо під солодким соусом
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо - продукт, рецептів пріготвленія якого існує нескінченна кількість. Пропоную вам оригінальний рецепт пріготволенія м'яса під солодким соусом, з легкої пряної ноткою, на основі апельсина.
Рецепт, як приготувати м'ясо під солодким соусом з апельсином і часником, я знайшла на якомусь кулінарному сайті, вирішила якось приготувати цю страву на вечерю чоловікові. У холодильнику у мене як раз був відповідний шматочок м'яса, досить жирний, з такого хіба що котлети робити. Я вирішила ризикнути і запекти м'ясо в духовці, попередньо замаринувавши його в апельсиновому соусі. Вийшло дійсно дуже смачно. М'ясо наситилося солодкістю апельсина і легкої пряністю часнику і соєвого соусу, після запікання неймовірний аромат тільки посилився. Маринад я вирішила не виливати, а приготувати з нього соус, додавши апельсинову м'якоть. Спробуйте і ви приготувати м'ясо під солодким соусом до вечері.
- Свинина - 400 грам
- Апельсин - 0, 5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка