Рецепт Яловичина під кисло-солодким соусом фото

Яловичина під кисло-солодким соусом
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Часник
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

До вашої уваги - просто рецепт яловичини під кисло солодким соусом. Виходить дуже вишукане і тонке смакове поєднання, так що блюдо можна і на свято подати - гурмани оцінять! Бажаю удачі!

Опис приготування:

Перед вами - рецепт, який підкаже, як приготувати яловичину під кисло-солодким соусом. Вам точно сподобається це блюдо: воно соковите і ніжне, а м'ясо завдяки довгому томлінню стає таким м'яким і ніжним, що прямо тане в роті!

  • Яловичина на кістці - 1 кілограм (у мене - дві відбивні на кістці)
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Чебрець сушений - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Розмарин сушений - 1 Ст. Ложка
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон - 100 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
  • Перець горошком - 4 штуки
яловичина під кисло-солодким соусом - фото крок 1
1. М'ясо помиємо, обсушити, і натремо спеціями і сіллю. На сковороді на середньому вогні розтопити масло і обсмажити на ньому м'ясо з усіх боків, не до готовності, але щоб з'явилася скориночка.
яловичина під кисло-солодким соусом - фото крок 2
2. А тепер додамо бульйон і зменшимо вогонь. Додаємо цибулю, часник, чебрець, перець і розмарин. Коли закипить, додамо також мед і лимонний сік. Акуратно перемішати, тушкуємо на маленькому вогні під кришкою півтори-дві години.
яловичина під кисло-солодким соусом - фото крок 3
3. Якщо бачите, що підгорає, періодично додавайте воду, але зовсім трошки, м'ясо не повинно тонути в бульйоні. Ось так виглядає готове м'ясо.
яловичина під кисло-солодким соусом - фото крок 4
4. Викладаємо на тарілку і подаємо гарячим!

Схожі рецепти