Сьомга під кисло-солодким соусом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам цікавий спосіб приготування сьомги під кисло-солодким соусом. Рибка виходить надзвичайно ніжною, соковитою і шалено смачною. Обов'язково спробуйте!
Спеції надають страві дуже делікатний, але виразний аромат. Дуже смачна страва, яке зіпсувати практично неможливо. Кисло-солодкий соус м'який і теплий він чудово доповнить сьомгу. Рецепт сьомги під кисло-солодким соусом, може, і не оригінальний, але риба завжди виходить соковитою і смачною. Навряд чи їй навіть потрібен гарнір.
- Філе сьомги - 2 штуки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Вапно - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
1. Приправте сьомгу сіллю і перцем.
2. Змішайте вершкове і оливкове масло. Нагрійте їх на сковороді.
3. Обсмажте рибу по 7 хвилин з кожного боку.
4. Обережно переверніть філе, готуйте його до м'якості.
5. В ту ж сковороду до маслу додайте мед, соєвий соус і сік лайма. Нагрійте соус до згущення.
6. Поверніть сьомгу в сковороду, обваляйте в кисло-солодкому соусі.
7. Перед подачею полийте готовий рис лайязикам соком і подавайте разом з готовим рибним філе.