Рецепт Сьомга під кисло-солодким соусом фото

Сьомга під кисло-солодким соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Хочу запропонувати вам цікавий спосіб приготування сьомги під кисло-солодким соусом. Рибка виходить надзвичайно ніжною, соковитою і шалено смачною. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Спеції надають страві дуже делікатний, але виразний аромат. Дуже смачна страва, яке зіпсувати практично неможливо. Кисло-солодкий соус м'який і теплий він чудово доповнить сьомгу. Рецепт сьомги під кисло-солодким соусом, може, і не оригінальний, але риба завжди виходить соковитою і смачною. Навряд чи їй навіть потрібен гарнір.

  • Філе сьомги - 2 штуки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Вапно - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
сьомга під кисло-солодким соусом - фото крок 1
1. Приправте сьомгу сіллю і перцем.
сьомга під кисло-солодким соусом - фото крок 2
2. Змішайте вершкове і оливкове масло. Нагрійте їх на сковороді.
сьомга під кисло-солодким соусом - фото крок 3
3. Обсмажте рибу по 7 хвилин з кожного боку.
сьомга під кисло-солодким соусом - фото крок 4
4. Обережно переверніть філе, готуйте його до м'якості.
сьомга під кисло-солодким соусом - фото крок 5
5. В ту ж сковороду до маслу додайте мед, соєвий соус і сік лайма. Нагрійте соус до згущення.
сьомга під кисло-солодким соусом - фото крок 6
6. Поверніть сьомгу в сковороду, обваляйте в кисло-солодкому соусі.
сьомга під кисло-солодким соусом - фото крок 7
7. Перед подачею полийте готовий рис лайязикам соком і подавайте разом з готовим рибним філе.

Схожі рецепти