М'ясо під сметанним соусом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Смачні страви з м'яса під сметанному соусі ми приготуємо з вами у цій пошаговому рецептом дуже легко і просто. Результат буде смачний і гідно оцінений вашими домашніми.
Приготувати смачні страви з м'ясних продуктів і сметани нескладно, і таке приготування займе зовсім небагато часу. Блюдо вийде яскравим і смачним. М'ясо зовсім не сухий. Сметанний соус дуже смачний. До такої страви можна подати картопляне пюре або пасту. Дивіться, як приготувати м'ясо під сметанним соусом в духовці.
- Куряче філе - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Твердий сир - 100 грам
- Крем - 250 грам
- Вода - 200 мілілітрів
- Спеції - За смаком
Куряче філе потрібно вимити, в самому філе (з одного боку) зробимо надрізи-кишеньки.
У ці кишеньки ми будемо вкладати сир і болгарський перець.
Сир твердий наріжте брусочками. Болгарський перець нарізаємо півкільцями. Краще брати червоний перець. Він яскравий і добре буде видно.
Сир твердий наріжте брусочками. Болгарський перець нарізаємо півкільцями. Краще брати червоний перець. Він яскравий і добре буде видно.
Перенесіть м'ясо на фольгу. Підніміть краю фольги. Залийте начинений філе сметанним соусом.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте м'ясо в сметанному соусі до готовності (60 хвилин).
А потім діставайте і подайте до столу.
А потім діставайте і подайте до столу.