М'ясо під сметанним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Таке м'ясо завжди виходить дуже смачним. Я готувала його за принципом тефтелей, а вийшло ну прямо щось неймовірно смачне. Обов'язково спробуйте приготувати самостійно!
Блюдо виходить неймовірно ніжним. Добре підійде і на обід, і на вечерю для всієї родини!
- Курка - 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Краснодарський соус - 4 Ст. Ложки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вода - 500 мілілітрів
Тушку курки потрібно вимити і обробити на шматочки.
В сотейнике (з досить товстими стінками) розігрійте рослинне масло. Наріжте цибулю, обсмажте його на маслі.
Додайте нарізані шматочки курки. Обсмажте з усіх боків.
Налийте трохи окропу і додайте краснодарський соус. Гасіть м'ясо близько 30 хвилин.
В самому кінці додайте спеції, сметану. Тушіте 5 хвилин. Потім зніміть з вогню.
Подавайте м'ясо до столу з будь-яким гарніром. Дуже смачно виходить з гречкою або з картопляним пюре.