М'ясо під майонезом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше приготування м'яса під майонезом в духовці. Увімкніть духовку, все складіть на деко і чекайте сигналу, що пора ласувати чудовим блюдом, а апетит розгориться від одного запаху!
М'ясо під майонезом в духовці просто класичне блюдо радянських часів, мені здається його не можна зіпсувати. Хороше м'ясо відбийте і запікайте. Картопля не обов'язково додавати. Якщо візьмете яловичину, то я раджу її замаринувати хоча б на пару годинок, а краще довше, щоб точно вона була м'якою і ніжною. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 1 кілограм
- Картопля - 1 кілограм
- Цибуля - 300 грам
- Майонез - 100-150 грам
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте продукти.
Цибулю порізати півкільцями.
М'ясо відбити.
Половину нарізаної кружечками картоплі укласти в форму для запікання.
На картоплю викласти цибулю.
На цибулю викласти м'ясо.
На м'ясо укладіть решті картопля.
На картопля викладіть весь майонез. Запікайте в духовці при температурі 180 градусів 40-50 хвилин.
Смачного!