Рецепт Картопля запечена під майонезом фото

Картопля запечена під майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Майонез
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри , Соуси
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 хв.

Думаю, цей простий рецепт картоплі запеченого під майонезом повинні знати всі господині. Це - економне, ситне, смачна страва, яке швидко готуватися і не вимагає зусиль. Ідеально, чи не так?

Опис приготування:

Як ви можете бачити зі списку інгредієнтів, цей рецепт приготування картоплі запеченого під майонезом відноситься до розряду бюджетних страв швидкого приготування. Але повірте, - приготувавши його, ні ви, ні ваші гості не захочете вірити, що все настільки просто, - аж надто ніжним і м'яким виходить картопля. Ну що, готові дивуватися і дивувати?

Як приготувати картоплю запечений під майонезом?

1. Для початку всю картоплю миємо й чистимо. Нарізаємо досить великими скибочками.

2. В окремій мисці змішуємо майонез з вашими улюбленими спеціями. Також можна додавати зелень, перець і сіль, все на ваш смак.

3. Тепер кожен шматочок картоплі занурюємо у соус, і викладаємо на деко для запікання.

4. Збризгуємо картопля зверху рослинним маслом, і відправимо в розігріту духовку на 30 хвилин.

Готово! У мене така картопля запечений під майонезом в домашніх умовах був готовий навіть раніше, я картопля нарізала кубиками. Вийшло і нарядно, і красиво. А вже як смачно! Так що раджу спробувати.


  • Картопля - 15 штук
  • Майонез - 200 грам
  • Спеції - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
Як ви можете бачити зі списку інгредієнтів, цей рецепт приготування картоплі запеченого під майонезом відноситься до розряду бюджетних страв швидкого приготування. Але повірте, - приготувавши його, ні ви, ні ваші гості не захочете вірити, що все настільки просто, - аж надто ніжним і м'яким виходить картопля. Ну що, готові дивуватися і дивувати?

Як приготувати картоплю запечений під майонезом?

1. Для початку всю картоплю миємо й чистимо. Нарізаємо досить великими скибочками.

2. В окремій мисці змішуємо майонез з вашими улюбленими спеціями. Також можна додавати зелень, перець і сіль, все на ваш смак.

3. Тепер кожен шматочок картоплі занурюємо у соус, і викладаємо на деко для запікання.

4. Збризгуємо картопля зверху рослинним маслом, і відправимо в розігріту духовку на 30 хвилин.

Готово! У мене така картопля запечений під майонезом в домашніх умовах був готовий навіть раніше, я картопля нарізала кубиками. Вийшло і нарядно, і красиво. А вже як смачно! Так що раджу спробувати.

Схожі рецепти