Запечена картопля під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Запечена картопля під соусом - це дуже просто, Крім того, завжди ситно і неймовірно смачно. Соєвий соус зі спеціями прекрасно підкреслює смак хрусткого картоплі. Блюдо на вечерю.
Перед вами - простий рецепт приготування запеченої картоплі під соусом. Картопля слід відварити до напівготовності. З соєвого соусу, крохмалю, рослинного масла і спеції робимо соус. Змішуємо зварену картоплю з соусом і перекладаємо на деко. Запікаємо страву до готовності в духовці. Хай щастить!
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Масло рослинне - 50 грам
- Соєвий соус - 50 грам
- Крохмаль картопляний - 1 Чайна ложка
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - За смаком (хміль-сунелі, італійські трави, паприка)
Картопля чистим, моєму і ріжемо. Варимо до напів-готовності в киплячій воді, приблизно 5-7 хвилин.
Приготуємо соус. Вливаємо в глибоку ємність рослинне масло і соєвий соус, також засипаємо крохмаль, подрібнений часник і спеції за смаком. Збиваємо соус виделкою до однорідності.
З звареного картоплі зливаємо воду і заливаємо соус. Накриваємо каструлю кришкою і гарненько труси, щоб соус рівномірно розподілився.
Перекладаємо картоплю на деко. Запікаємо в духовці до повної готовності. Температура 220 градусів.
Смачного!