Рецепт Запечена картопля під соусом фото

Запечена картопля під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соєвий соус
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Запечена картопля під соусом - це дуже просто, Крім того, завжди ситно і неймовірно смачно. Соєвий соус зі спеціями прекрасно підкреслює смак хрусткого картоплі. Блюдо на вечерю.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування запеченої картоплі під соусом. Картопля слід відварити до напівготовності. З соєвого соусу, крохмалю, рослинного масла і спеції робимо соус. Змішуємо зварену картоплю з соусом і перекладаємо на деко. Запікаємо страву до готовності в духовці. Хай щастить!

  • Картопля - 1, 5 кілограма
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Соєвий соус - 50 грам
  • Крохмаль картопляний - 1 Чайна ложка
  • Часник - 3 зубчики
  • Спеції - За смаком (хміль-сунелі, італійські трави, паприка)
запечена картопля під соусом - фото крок 1
Картопля чистим, моєму і ріжемо. Варимо до напів-готовності в киплячій воді, приблизно 5-7 хвилин.
запечена картопля під соусом - фото крок 2
Приготуємо соус. Вливаємо в глибоку ємність рослинне масло і соєвий соус, також засипаємо крохмаль, подрібнений часник і спеції за смаком. Збиваємо соус виделкою до однорідності.
запечена картопля під соусом - фото крок 3
З звареного картоплі зливаємо воду і заливаємо соус. Накриваємо каструлю кришкою і гарненько труси, щоб соус рівномірно розподілився.
запечена картопля під соусом - фото крок 4
Перекладаємо картоплю на деко. Запікаємо в духовці до повної готовності. Температура 220 градусів.
запечена картопля під соусом - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти