Запечена свинина «Ніжність» з майонезом «маху»
(покроковий рецепт з фото)
Проста в приготуванні, але дуже ніжна і пікантна свиняча корейка. Її можна подавати як на святковий стіл, так і просто на обід.
Таким способом можна приготувати не тільки свинячу корейку, але і будь-який свиняче м'ясо, курку або індичку. Гостроту регулюйте кількістю гірчиці. #Махеев'_чудеса_за_полчаса
- Свинина - 600 грам (корейська)
- Майонез - 2 Ст. Ложки(«Маху»)
- Помідори черрі - 70 грам
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка(«Маху»)
- Цибуля зелена - 10 грам
- Кріп - 10 грам
- Сир - 60 грам (твердий)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Свинину, чері та зелень вимийте і висушіть.
Розріжте корейку на три однакових шматка.
Шматочки свинини посоліть і поперчіть. Викладіть у форму для запікання.
Зелень дрібно поріжте і посипте верх м'яса.
У миску покладіть помідори, майонез і гірчицю «маху».
Пробийте блендером все до однорідної маси.
Сир натріть на крупній тертці, додайте в масу і перемішайте.
У форму для запікання наливаємо трохи води і покрийте корейку майонезно-сирною масою.
Закрийте форму фольгою. Запікайте м'ясо в гарячій духовці, при температурі 180 градусів, протягом 50 хвилин. Потім зніміть фольгу і запікайте ще 10 хвилин.
Відразу виймаємо і подаємо до столу.
Смачного!