Рецепт Запечена свинина «Ніжність» з майонезом «маху» фото

Запечена свинина «Ніжність» з майонезом «маху»
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Свинина , Майонез
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Проста в приготуванні, але дуже ніжна і пікантна свиняча корейка. Її можна подавати як на святковий стіл, так і просто на обід.

Опис приготування:

Таким способом можна приготувати не тільки свинячу корейку, але і будь-який свиняче м'ясо, курку або індичку. Гостроту регулюйте кількістю гірчиці. #Махеев'_чудеса_за_полчаса

  • Свинина - 600 грам (корейська)
  • Майонез - 2 Ст. Ложки(«Маху»)
  • Помідори черрі - 70 грам
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка(«Маху»)
  • Цибуля зелена - 10 грам
  • Кріп - 10 грам
  • Сир - 60 грам (твердий)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
запечена свинина «Ніжність» з майонезом
Підготуйте інгредієнти. Свинину, чері та зелень вимийте і висушіть.
запечена свинина «Ніжність» з майонезом
Розріжте корейку на три однакових шматка.
запечена свинина «Ніжність» з майонезом
Шматочки свинини посоліть і поперчіть. Викладіть у форму для запікання.
запечена свинина «Ніжність» з майонезом
Зелень дрібно поріжте і посипте верх м'яса.
запечена свинина «Ніжність» з майонезом
У миску покладіть помідори, майонез і гірчицю «маху».
запечена свинина «Ніжність» з майонезом
Пробийте блендером все до однорідної маси.
запечена свинина «Ніжність» з майонезом
Сир натріть на крупній тертці, додайте в масу і перемішайте.
запечена свинина «Ніжність» з майонезом
У форму для запікання наливаємо трохи води і покрийте корейку майонезно-сирною масою.
запечена свинина «Ніжність» з майонезом
Закрийте форму фольгою. Запікайте м'ясо в гарячій духовці, при температурі 180 градусів, протягом 50 хвилин. Потім зніміть фольгу і запікайте ще 10 хвилин.
запечена свинина «Ніжність» з майонезом
Відразу виймаємо і подаємо до столу.
запечена свинина «Ніжність» з майонезом
Смачного!

Схожі рецепти