Салат «морський» з майонезом маху
(покроковий рецепт з фото)
Салат з морської капусти і тунця деякі готують на новорічний стіл, але в нашій сім'ї він один з улюблених. Смак у салату цікавий. А майонез # Махеев'_чудеса_за_полчаса тільки підкреслить це.
Такий салат оцінять любителі морепродуктів. Також це блюдо має великий плюс в тому, що воно готується за лічені хвилини. Майонез "шпинат і базилік" від # Махеев' допоможуть вам в цьому!
- Тунець - 1 банку (консервований, подрібнений)
- Морська капуста - 1 банку (консервована)
- Огірок солоний - 2 штуки (або маринований)
- Зелений горошок - 3-5 Ст. Ложок (консервований)
- Кріп - 1 пучок (для прикраси)
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Журавлина - За смаком (для прикраси)
Підготуйте необхідні інгредієнти.
З тунця і морської капусти злийте рідину.
Солоний огірок натріть на тертці, відіжміть зайву рідину.
У салатник перекладіть підготовлені огірки, тунець, морську капусту і зелений горошок.
Заправте майонезом маху "шпинат і базилік" .
Перемішайте.
Оформіть салат. Ви можете подати його індивідуально або в салатник. Я подаю индивидуально. Для цього в чайну чашку викладіть салат і утрамбуйте, переверніть на тарілку.
У кропу відірвіть маленькі листочки і обкласти ними салат. Журавлиною оформите верхівку і бічні сторони.
Салат готовий до подачі. Приємного апетиту з # Махеев'_чудеса_за_полчаса!