Жульєн в булочках з майонезом «Маху в'ялені томати прованські трави»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
#Чудеса_за_полчаса з майонезом"маху" цілком можливі і зараз я постараюся це довести. Приготуємо жульен в булочках з цим майонезом.
Опис приготування:
Хочете оригінальний рецепт святкового блюда, яке готується всього за півгодини? З майонезом"маху в'ялені томати пряні трави" - це можливо, ось вам покроковий рецепт, а вираз"чудеса за півгодини" - це не фігура язика, це дійсно цілком реальне час для готування цього смачного страви.
- Булочки - 4 штуки
- Печериці - 100 грам (свіжі)
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 100 грам (твердий)
- Грудинка - 100 грам (варені kopchenaya)
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок("Махеев' в'ялені томати і прованські трави" )
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Прованські сухі трави - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте інгредієнти.
Підготуйте булочки для начинки, для цього зріжте з булочки верхівку, чайною ложкою вийміть м'якуш.
На рослинному маслі обсмажте цибулю та печериці.
Додайте на сковороду порізану дрібними кубиками грудинку, прогрейте.
У миску покладіть майонез"маху в'ялені томати прованські трави" , додайте до нього сухі прованські трави, розмішайте.
Додайте до майонезу тертий сир.
Викладіть майонезно-сирну суміш в сковороду до грибів, порт і грудинки, прогрейте, розмішайте, сіль за смаком, начинка готова.
Начините жульєном булочки, накрийте хлібної верхівкою, як кришкою.
Змастіть булочки розтопленим вершковим маслом перед випічкою, запікайте 10-15 хвилин, щоб булочка зарум'янилася, а вміст прогрілося.
Подавайте булочки з жульєном гарячими, вони дуже смачні. При бажанні перед подачею посипте свіжою зеленню. Таке блюдо прикрасить навіть святковий стіл.