Рецепт Жульєн в булочках з майонезом «Маху в'ялені томати прованські трави» фото

Жульєн в булочках з майонезом «Маху в'ялені томати прованські трави»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Гриби , Майонез
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

#Чудеса_за_полчаса з майонезом"маху" цілком можливі і зараз я постараюся це довести. Приготуємо жульен в булочках з цим майонезом.

Опис приготування:

Хочете оригінальний рецепт святкового блюда, яке готується всього за півгодини? З майонезом"маху в'ялені томати пряні трави" - це можливо, ось вам покроковий рецепт, а вираз"чудеса за півгодини" - це не фігура язика, це дійсно цілком реальне час для готування цього смачного страви.

  • Булочки - 4 штуки
  • Печериці - 100 грам (свіжі)
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир - 100 грам (твердий)
  • Грудинка - 100 грам (варені kopchenaya)
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок("Махеев' в'ялені томати і прованські трави" )
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Прованські сухі трави - 0, 5 чайних ложки
жульєн в булочках з майонезом
Підготуйте інгредієнти.
жульєн в булочках з майонезом
Підготуйте булочки для начинки, для цього зріжте з булочки верхівку, чайною ложкою вийміть м'якуш.
жульєн в булочках з майонезом
На рослинному маслі обсмажте цибулю та печериці.
жульєн в булочках з майонезом
Додайте на сковороду порізану дрібними кубиками грудинку, прогрейте.
жульєн в булочках з майонезом
У миску покладіть майонез"маху в'ялені томати прованські трави" , додайте до нього сухі прованські трави, розмішайте.
жульєн в булочках з майонезом
Додайте до майонезу тертий сир.
жульєн в булочках з майонезом
Викладіть майонезно-сирну суміш в сковороду до грибів, порт і грудинки, прогрейте, розмішайте, сіль за смаком, начинка готова.
жульєн в булочках з майонезом
Начините жульєном булочки, накрийте хлібної верхівкою, як кришкою.
жульєн в булочках з майонезом
Змастіть булочки розтопленим вершковим маслом перед випічкою, запікайте 10-15 хвилин, щоб булочка зарум'янилася, а вміст прогрілося.
жульєн в булочках з майонезом
Подавайте булочки з жульєном гарячими, вони дуже смачні. При бажанні перед подачею посипте свіжою зеленню. Таке блюдо прикрасить навіть святковий стіл.

Схожі рецепти