Жульєн в булочках з майонезом «Маху в'ялені томати прованські трави»
(покроковий рецепт з фото)
#Чудеса_за_полчаса з майонезом "маху" цілком можливі і зараз я постараюся це довести. Приготуємо жульен в булочках з цим майонезом.
Хочете оригінальний рецепт святкового блюда, яке готується всього за півгодини? З майонезом "маху в'ялені томати пряні трави" - це можливо, ось вам покроковий рецепт, а вираз "чудеса за півгодини" - це не фігура язика, це дійсно цілком реальне час для готування цього смачного страви.
- Булочки - 4 штуки
- Печериці - 100 грам (свіжі)
- Цибуля - 1 штука
- Сир - 100 грам (твердий)
- Грудинка - 100 грам (варені kopchenaya)
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок( "махеев' в'ялені томати і прованські трави" )
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Прованські сухі трави - 0, 5 чайних ложки
Додайте до майонезу тертий сир.
Начините жульєном булочки, накрийте хлібної верхівкою, як кришкою.