Рецепт Жульєн в булочках з майонезом «Маху в'ялені томати прованські трави» фото

Жульєн в булочках з майонезом «Маху в'ялені томати прованські трави»
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Гриби, Майонез
ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

#Чудеса_за_полчаса з майонезом "маху" цілком можливі і зараз я постараюся це довести. Приготуємо жульен в булочках з цим майонезом.

Хочете оригінальний рецепт святкового блюда, яке готується всього за півгодини? З майонезом "маху в'ялені томати пряні трави" - це можливо, ось вам покроковий рецепт, а вираз "чудеса за півгодини" - це не фігура язика, це дійсно цілком реальне час для готування цього смачного страви.

  • Булочки - 4 штуки
  • Печериці - 100 грам (свіжі)
  • Цибуля - 1 штука
  • Сир - 100 грам (твердий)
  • Грудинка - 100 грам (варені kopchenaya)
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок( "махеев' в'ялені томати і прованські трави" )
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Прованські сухі трави - 0, 5 чайних ложки
жульєн в булочках з майонезом
Додайте до майонезу тертий сир.
жульєн в булочках з майонезом
Начините жульєном булочки, накрийте хлібної верхівкою, як кришкою.

Схожі рецепти