Жульєн в булочках
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу поділитися з вами шикарним рецептом, як приготувати жульєн в булочках. Це і гаряче блюдо, і сніданок, і бутерброд в одній особі. Виходить дуже смачно, швидко і головне - смачно!
Жульєн в булочках практично нічим не відрізняється від звичайного жульєну. Єдине, тут формочка їстівна, і це супер! По перше, ви не бруднити зайву посуд, а це вже прекрасно, адже її потім не треба мити, а по-друге, у вас вже готове повноцінне блюдо, де є і курка, і грибочки під сирною шапочкою, і хрустка булочка. Такий жульен можна приготувати на сніданок, наприклад, у вихідний день. А можна подати гостям, які забігли на чайок.
- Булочки - 2 штуки
- Печериці - 200 грам
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 70 грам
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Печериці очистіть і промийте. Цибулину очистіть від лушпиння. Курячі грудки відварити до готовності в підсоленій воді.
Печериці порізати дрібними кубиками.
Цибулину дрібно порубати.
Викладіть гриби разом з цибулею в сковороду, додайте трохи рослинного масла. Смажте. Рідина, виділилася з грибів, не випарується.
Тим часом дрібно поріжте відварну курячу грудку. Різати раджу досить дрібно, щоб маса для жульєну вийшла досить однорідною.
Надішліть курку в сковороду до грибів, також додайте пару столових ложок сметани. І, звичайно, Зараз саме час посолити і поперчити за смаком. Смажте масу 5-7 хвилин.
Ображати шапки у булочок, вийміть м'якуш.
Наповніть булочки підготовленої начинкою.
Зверху рясно присипте тертим сиром. Під час запікання сир розплавиться, утворюючи красиву золотисту шапочку.
Запікайте жульен в булочках 10 хвилин при температурі 180 градусів. Все готово! подивіться, як апетитно вийшло! Їжте із задоволенням!