Салат в заварних булочках
(покроковий рецепт з фото)
Булочки - смачні, прості і ситні. Їх цілком можна взяти з собою на роботу або природу як перекушування. Але також і на святковому столі вони будуть добре виглядати.
Оригінальна і смачне блюдо. Поріжте м'ясо і цибулю і обсмажте їх до рум'янцю на сковороді. Візьміть готові булочки, зріжте верхівку і вийміть м'якоть. Наповніть кожну булочку м'ясом, сумішшю майонезу і соусу чілі, порізаними огірками та помідорами і посипте тертим сиром. Накрийте верхівками булочок і запечіть в духовці протягом 10 хвилин. Після цього відразу подайте на стіл. Смачного!
- М'ясо копчене або відварене - 100 грам
- Сир - 30 грам
- Печиво - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Соус чилі - 1 Чайна ложка
Поріжте м'ясо і цибулю.
І обсмажте їх до рум'янцю на сковороді.
Спечіть заварні булочки (хоча можна взяти і готові). Виріжте середину і вийміть м'якоть. Наповніть м'ясом з цибулею.
Змішайте майонез з соусом чилі і викладіть поверх м'яса. Далі покладіть шар з порізаних помідорів і огірків.
Зверху посипте тертим сиром, накрийте верхівками булочок і запечіть в духовці протягом 10 хвилин. Після цього відразу подайте на стіл.