Рецепт Салат в заварних булочках фото

Салат в заварних булочках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Сир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Фуршет
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Булочки - смачні, прості і ситні. Їх цілком можна взяти з собою на роботу або природу як перекушування. Але також і на святковому столі вони будуть добре виглядати.

Опис приготування:

Оригінальна і смачне блюдо. Поріжте м'ясо і цибулю і обсмажте їх до рум'янцю на сковороді. Візьміть готові булочки, зріжте верхівку і вийміть м'якоть. Наповніть кожну булочку м'ясом, сумішшю майонезу і соусу чілі, порізаними огірками та помідорами і посипте тертим сиром. Накрийте верхівками булочок і запечіть в духовці протягом 10 хвилин. Після цього відразу подайте на стіл. Смачного!

  • М'ясо копчене або відварене - 100 грам
  • Сир - 30 грам
  • Печиво - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Огірок - 1 штука
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Соус чилі - 1 Чайна ложка
салат в заварних булочках - фото крок 1
Поріжте м'ясо і цибулю.
салат в заварних булочках - фото крок 2
І обсмажте їх до рум'янцю на сковороді.
салат в заварних булочках - фото крок 3
Спечіть заварні булочки (хоча можна взяти і готові). Виріжте середину і вийміть м'якоть. Наповніть м'ясом з цибулею.
салат в заварних булочках - фото крок 4
Змішайте майонез з соусом чилі і викладіть поверх м'яса. Далі покладіть шар з порізаних помідорів і огірків.
салат в заварних булочках - фото крок 5
Зверху посипте тертим сиром, накрийте верхівками булочок і запечіть в духовці протягом 10 хвилин. Після цього відразу подайте на стіл.

Схожі рецепти