Рецепт заварних млинців на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Скільки у вашій кулінарній скарбничці рецептів млинців? Якщо все парочка, то дуже рекомендую поповнити колекцію цим нескладний і вдалим варіантом. І дітям, і дорослим обов'язково сподобається!
Поспішаю поділитися з вами ідеєю, як приготувати заварні млинці на молоці. Тісто виходить дуже класним, з ним неймовірно легко працювати навіть новачкові. Я вважаю за краще додавати трішки солі і цукру, а далі вже можна доповнювати млинці перед подачею згущеним молоком, варенням, сметаною або несолодкої начинкою, наприклад.
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
- Вода - 1/2 склянки
- Борошно - 3/4-1 склянки (приблизно)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, цукор, розпушувач - 1 щіпка
1. Молоко збийте в глибокій мисці з яйцем. Воду доведіть до кипіння.
2. Додайте сіль, цукор, розпушувач і просіяне борошно.
3. Все ретельно перемішайте, щоб не було грудочок.
4. Продовжуючи помішувати, влийте тонкою цівкою окріп.
5. Додайте рослинне масло. Можна смажити млинці на сухій добре розігрітій сковороді.
Тоненькі, апетитні млинчики гарні як теплими, так і остиглими.
Тоненькі, апетитні млинчики гарні як теплими, так і остиглими.