Простий рецепт тонких млинців на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Млинці на молоці за цим рецептом завжди виходять смачними. Якщо у вас є трохи часу на те, щоб постояти біля плити, то ви зможете здивувати своїх гостей або домашніх смачними млинцями.
Щоб приготувати смачні млинці, вам знадобляться молоко, мука, олія, яйця, сіль і цукор. Це класичний рецепт млинців, які виходять тонкими і ніжними. Їх можна їсти "порожніми", з маслом або медом, а можна загорнути в них будь-яку начинку за вашим бажанням. Щоб дізнатися простий рецепт тонких млинців на молоці, прочитайте ці поради.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно - 200 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйця - 3 штуки
- Вершкове масло - 30 грам
- Сіль - 1/2 чайних ложки
Яйця гарненько вимийте під проточною водою. Вбийте їх в ємність, в якій ви будете збивати яйця. Додайте до них цукор і сіль.
Збийте яйця з цукром і сіллю, потім вливайте потроху частина молока, не перестаючи збивати все міксером. Просійте через сито борошно і додайте її до молочно-яєчної суміші.
Збийте всі інгредієнти міксером так, щоб в тесті не залишилося грудочок. Воно повинно вийти досить густим.
Влийте в тісто залишок молока і знову все ретельно перемішайте міксером на максимальній швидкості.
Розтопіть в мікрохвильовій печі або на водяній бані вершкове масло, додайте його в тісто. При бажанні можна замінити його на рослинне без запаху. Доведіть тісто до однорідності.
Змастіть сковороду для млинців вершковим або рослинним маслом. Розігрійте її на плиті, за допомогою ополоника виливайте тісто на сковорідку.
Обсмажуйте млинці з обох боків до рум'яної скоринки, перевертаючи їх лопаткою. Подавайте млинці, змастивши вершковим маслом.