Тісто для тонких млинців
(покроковий рецепт з фото)
Хто не любить млинці? мабуть, навіть діти не можуть відязикатися від цього смачного ласощі. Якщо ви не знаєте, як приготувати тісто для тонких млинців, просто вивчіть цей простий рецепт.
Дуже люблю це тісто, оскільки млинчики з нього виходять чудові! За консистенцією воно таке ж, як і зазвичай, тільки під час випікання млинці виходять з невеликими дірочками (їх ще називають "ажурними" ). Дуже всім раджу звернути увагу на цей рецепт, щоб знати, як приготувати тісто для тонких млинців.
- Молоко - 2 склянок
- Борошно - 3 склянки
- Яйця - 3 штуки
- Сіль і цукор - 1 За смаком
- Рослинна олія - 40 грам
1. Для приготування тонких млинців нам знадобиться молоко, мука, яйця, сіль і цукор. Я дуже люблю балувати своїх домашніх смачною і простий випічкою, млинці для цього - підходящий варіант.
2. Відразу нам потрібно збити яйця з цукром і сіллю. Робити це можна за допомогою віночка, а можна скористатися міксером.
3. Збиваємо масу до утворення піни.
4. Поступово додаємо борошно, продовжуємо збивати.
5. У самому кінці додаємо кілька столових ложок рослинного масла. За консистенцією тісто для тонких млинців повинно бути не рідкісне, але і не густе.
6. Розпалюються добре сковороду, промазуємо її рослинним маслом.
7. Випікаємо млинці звичним способом, обсмажуючи їх з двох сторін.
8. Ось такі тоненькі і ажурні вони виходять з цього тесту.