Рецепт Бездріжджове тісто для млинців фото

Бездріжджове тісто для млинців
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку, На природу, На сніданок
Випічка, Коржі

Тісто підходить для коржів з різною начинкою на ваш смак: зелень, часник, сир, фарш. Коржі смажаться на сковороді швидко і з мінімальною кількістю масла. Спробуйте приготувати цю просту випічку.

Запишіть швидкий рецепт, як приготувати бездріжджове тісто для коржів з різною начинкою. Нам знадобиться борошно і гаряча вода, а начинку для коржів виберіть самі. Тісто виходить пластичним, розкочується тонко і не рветься.

  • Борошно пшеничне - 2 склянки
  • Вода гаряча - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
бездрожжевое тесто для лепешек - фото крок 1
Просійте борошно в миску, зробіть в центрі поглиблення, додайте гарячу воду і сіль.
бездрожжевое тесто для лепешек - фото крок 2
Перемішайте виделкою.
бездрожжевое тесто для лепешек - фото крок 3
Потім замісити руками м'яке, пластичне тісто. При необхідності додайте трохи борошна.
бездрожжевое тесто для лепешек - фото крок 4
Потім розділіть на 6 або 8 частин. Розкачайте кожну частину в тонкий корж. Цю корж можна вже випікати на розігрітій сковороді, змащеній олією.
бездрожжевое тесто для лепешек - фото крок 5
А можна змастити олією і начинити, згорнути рулетом, потім равликом, ще раз розкачати і обсмажити.
бездрожжевое тесто для лепешек - фото крок 6
Ось такі коржі виходять з цього тіста з начинкою.

Схожі рецепти