Бездріжджове тісто для домашніх пельменів
(покроковий рецепт з фото)
Захотіли приготувати пельмені, але ще не знаєте, який варіант тесту для них вибрати? Ну що, я допоможу вам вирішити цю проблему і підкажу, як зробити відмінне бездріжджове тісто для пельменів.
Пельмені в нашій родині - це блюдо номер один, всі мої їх просто обожнюють, тому я самостійно ліплю їх, а потім просто заморожують в морозильній камері, це дуже зручно і економічно. Звичайно, є у мене і улюблений рецепт для тіста, яким я зараз поділюся з вами і розповім, як зробити бездріжджове тісто для пельменів. На мій погляд, це найкращий варіант, тому що таке тісто виходить дуже еластичним і податливим і не вимагає підсипання суки при розкочування, але ж це і є найскладніша частина в пельменях. Загалом, я завжди користуюся цим простим рецептом дріжджового тіста для пельменів, він мене повністю влаштовує, тому я раджу його і вам.
- Борошно - 2 склянки
- Окріп - 1 Склянка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - - За смаком (я не додаю)