Тісто для домашніх пельменів
(покроковий рецепт з фото)
Я думаю, якщо ви хоч раз пробували справжні домашні пельмені, то смак магазинних вас вже ніколи не вразить. Тому давайте приготуємо їх самостійно, там більше, що і для тесту є рецепт.
І який же російський відязикаться від гаряченькі пельменів, та й у інших народів ця страва вже давно стало одним з найулюбленіших, ну а купити його можна в будь-якому магазині. Але от особисто я віддаю перевагу готувати їх самостійно, адже такі пельмені завжди виходять і смачніше, і ароматні, так як зроблені з любов. Однак є така помилка, що робити їх складно і довго, але насправді це не так, і ви це побачите в цьому простому рецепті тесту для домашніх пельменів. Це ж вам не пиріжки, для яких тісто потрібно готувати зазвичай кілька годин, немає, з пельменями зовсім інша історія. Робити їх простіше простого, і єдине, що займає тут час це ліплення пельменів, хоча навіть це можна зробити дуже швидко, якщо використовувати спеціальну форму. Так що нема чого тут лінуватися, пельмені самі не приготуються, а ось ми з легкістю зможемо їх з робити особливо з цим простим рецептом тіста для домашніх пельменів.
- Борошно - 3 склянки
- Молоко - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Яйце - 4 штуки
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком