Рецепт Тісто для домашніх пельменів фото

Тісто для домашніх пельменів
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Гарячі страви, Пельмені

Я думаю, якщо ви хоч раз пробували справжні домашні пельмені, то смак магазинних вас вже ніколи не вразить. Тому давайте приготуємо їх самостійно, там більше, що і для тесту є рецепт.

І який же російський відязикаться від гаряченькі пельменів, та й у інших народів ця страва вже давно стало одним з найулюбленіших, ну а купити його можна в будь-якому магазині. Але от особисто я віддаю перевагу готувати їх самостійно, адже такі пельмені завжди виходять і смачніше, і ароматні, так як зроблені з любов. Однак є така помилка, що робити їх складно і довго, але насправді це не так, і ви це побачите в цьому простому рецепті тесту для домашніх пельменів. Це ж вам не пиріжки, для яких тісто потрібно готувати зазвичай кілька годин, немає, з пельменями зовсім інша історія. Робити їх простіше простого, і єдине, що займає тут час це ліплення пельменів, хоча навіть це можна зробити дуже швидко, якщо використовувати спеціальну форму. Так що нема чого тут лінуватися, пельмені самі не приготуються, а ось ми з легкістю зможемо їх з робити особливо з цим простим рецептом тіста для домашніх пельменів.

  • Борошно - 3 склянки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Яйце - 4 штуки
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
тісто для домашніх пельменів - фото крок 1
Для початку ми просіваємо борошно велику каструлю.
тісто для домашніх пельменів - фото крок 2
Розбиваємо в тісто чотири яйця.
тісто для домашніх пельменів - фото крок 3
У миску наливаємо молоко і воду, додаємо трохи солі і перемішуємо. Вливаємо цю суміш до борошна і яєць разом з рослинним маслом.
тісто для домашніх пельменів - фото крок 4
З цих інгредієнтів замішуємо тісто, робити це потрібно дуже ретельно. Тісто в результаті повинно вийти густе і еластичне, але занадто тверде, адже працювати з ним тоді буде складно. Ставимо тісто на 20 хвилин в холод, а потім сміливо приступаємо до ліплення пельменів. Удачі вам!

Схожі рецепти