Бездріжджове тісто для піци на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную альтернативу звичайному дріжджового тесту для піци - бездрожжевое тесто на молоке. Піца з таким тестом завжди виходить дуже смачною, яку б начинку ви не поклали.
Традиційним тестом для всіма нами улюбленої італійської піци є дріжджове, але далеко не у всіх виходить приготувати таке ж тонке, дуже м'яке і еластичне тісто, яке буде готуватися буквально за лічені хвилини і довго залишатися свіжим. Більш просте і, як на мене, смачніше бездріжджове тісто виходить на молоці та яйцях. Воно дуже м'яке і не передається смачне. В ідеалі тісто для піци має бути майже бесвкусно, оскільки головну роль грає саме начинка, але це тісто бесвкусно назвати точно не можна. Піца з таким тестом стає схожою на смачний російський відкритий пиріг.
Перед вами перевірений рецепт, як приготувати бездріжджове тісто для піци на молоці, який зробить вашу випічку найсмачнішою, і ви більше ніколи не захочете робити звичайне дріжджове тісто.
- Молоко - 250 мілілітрів
- Борошно - 4 склянки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки