Просте бездріжджове тісто для піци
(покроковий рецепт з фото)
Скільки ж рецептів тесту для піци я випробувала в пошуках ідеального, щоб основа виходила тонкою, дуже м'якою і при охолодженні не ставала схожою на підошву. Це тісто виправдало очікування!
Не знаю, як приготувати просте бездріжджове тісто для піци, щоб вийшло не гірше, ніж в кращих французьких піцеріях? Цей рецепт для вас! Це тісто ідеально підійде для приготування тонкої і м'якою піци з товстим шаром начинки. Готується воно дуже швидко, плюс його в тому, що в складі тесту немає дріжджів, а тому вам не потрібно витрачати час, чекаючи, поки воно підійде. Ну, і звичайно, мінімум інгредієнтів - завжди запорука успіху!
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Соняшникова олія - 3 Ст. Ложки
- Вода - 180 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Борошно попередньо просійте, щоб наситити її киснем.
Борошно змішайте з сіллю і помістіть в глибоку миску, в центрі якої зробіть невелике заглиблення, як кратер вулкана. У це поглиблення вилийте подсолнесное масло (можна використовувати оливкову, вийде навіть ароматні) і вода.
Замісити спочатку виделкою, а потім викладіть на робочу поверхню і вимішуйте тісто руками. За необхідності додайте ще трохи борошна. Тісто долно вийти досить тугим і щільним. Ідеальне бездріжджове тісто для піци готове.