Дріжджове тісто для млинців
(покроковий рецепт з фото)
Млинцеве тісто роблять на дріжджах і без них. Дріжджові млинці - справа тонка. Такі млинці не завжди виходять товстими. Я готую найтонші дріжджові млинці на основі цього тесту. Дивіться самі!
Важливо правильно визначити порцію для одного млинчика. Я пристосувалася. Для своїх млинчиків я використовую невеликий ополоник. Його обсягу вистачає на 1 млинець діаметром 20 см. Тісто дуже вдале, тому якщо хочете смачний сніданок, дивіться, як приготувати дріжджове тісто для млинців.
- Кефір 2, 5% - 700 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Ванілін - За смаком
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
- Дріжджі сухі швидкодіючі - 11 грам
У миску влийте 700 мл. Кефіру. Додайте 3-4 ст. Ложки цукру, 1 чайну ложку солі, трохи ваніліну, сухі швидкодіючі дріжджі (1 ст. Ложка). Розмішайте.
Vbeyte 2 яйця, просійте борошно. Знову замісити тісто. Тісто має вийти однорідним, без грудочок, трохи гущі, ніж звичайне тісто для млинців (як густа сметана).
Отримаємо ось таке досить густе тісто. Затягніть миску плівкою. Розігрійте духовку до 40 градусів. Вимкніть духовку. У теплу, виключену духовку поставте тісто підходити на 1-1, 5 годину. Маса повинна збільшитися в обсязі вдвічі.
Коли тісто підійде, його слід обмять. Використовуйте ополоник. Перемішайте тісто. Воно осяде і стане більш рідким.
Тісто готове до випічки млинців. Влийте до тесту 2 ст. Ложки рослинної олії без запаху. Перемішайте. Testo майже.
Випікайте млинці звичним способом. Добре розігрійте сковороду. Для першого млинця, на сковороду капніть пару крапель рослинного масла. Наступні млинці смажимо без додавання масла. Влийте порцію тесту для першого млинця. Покрутіть сковороду, розподіливши тісто по всій сковороді. Обсмажте млинець з двох сторін.