Рецепт Тісто для млинців з начинкою фото

Тісто для млинців з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Казахська кухня , Киргизька кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
На полуденок , Для дітей , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Любіть солодкі млинці? тоді дивіться, як приготувати тісто для млинців з начинкою. Яєчне тісто зробить млинці ніжними і еластичними, що дозволить загорнути в них будь-яку начинку.

Опис приготування:

Особливість тесту полягає в тому, що в ньому багато яєць: по одному на кожні 100 мілілітрів молока. Знаючи цю пропорцію, можна регулювати кількість тіста, змінюючи і кількість борошна.

Яйця роблять тісто дуже ніжним. Не потрібно класти в тісто занадто багато цукру, інакше при смаженні млинці можуть стати ламкими.

  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Яйця - 4 штуки
  • Масло вершкове розтоплене - 2 Ст. Ложки (або рослинне)
  • Борошно - 340 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 0, 5 Ст. Ложки
тісто для млинців з начинкою - фото крок 1
У миску вбийте яйця, додайте сіль і злегка збийте вінчиком. Додайте молоко і цукор, потім поступово вводите борошно. Влийте масло і ще раз перемішайте.
тісто для млинців з начинкою - фото крок 2
Розігрійте сковороду і трохи змастіть маслом.
тісто для млинців з начинкою - фото крок 3
Черпаком наливайте тісто (приблизно по третині черпака на один млинець) і смажте млинці з обох сторін. Не потрібно обсмажувати їх до коричневого кольору, вони повинні бути блідими, так як тісто у нас яєчне.
тісто для млинців з начинкою - фото крок 4
Для начинки в цей раз я вибираю вершковий соус зі свіжими ягодами. Смакота!

Схожі рецепти