Мішечки з млинців з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо шукаєте варіант витонченої і простий закуски, то пропонуємо спробувати, як приготувати мішечки з млинців з начинкою. Блюдо просте, смачне. Його з легкістю можна подати на святковий стіл.
Найприємніше в приготуванні то, що можна зробити безліч різноманітних начинок: з м'ясом, з грибами, з сиром, із зеленню, з ковбасою, з овочами, і, Крім цього, можна зробити солодку начинку з фруктів і ягід, з крему і шоколаду. Тут все залежить від польоту фантазії і наявності продуктів. Закуску подаємо в холодному або теплому вигляді.
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 200 грам
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Куряче м'ясо - 300 грам
- Огірок - 1 штука
- Зелена цибуля - За смаком
- Кетчуп - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Крем - За смаком
1. Готуємо тісто для млинців: в мисці змішуємо борошно з цукром і сіллю, вбиваємо яйця і вливаємо кімнатної температури молоко, додаємо столову ложку соняшникової олії і перемішуємо до однорідної консистенції, без грудочок.
2. На розпеченій сковороді смажимо тонкі млинці, після чого складаємо їх стопкою. Для формування мішечків використовуємо тільки остиглі млинці.
3. Відварюємо куряче м'ясо, охолоджуємо його і нарізаємо шматочками. Огірок миємо й нарізаємо тонкими кружечками. На кожен млинець викладаємо чайну ложку кетчупу, потім трохи м'яса і на верх кладемо огірочок.
4. Піднімаємо краю млинчика, збираємо їх, формуючи мішечки і зав'язуємо зеленою цибулею, то ж робимо і з іншими млинцями.
5. Готові мішечки викладаємо на тарілку, прикрашаємо крапельками сметани і подаємо до столу.