Млинцеві мішечки з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Цією закускою ви здивуєте і поб'єте всіх своїх гостей. Рецепт, як приготувати млинцеві мішечки з грибами, настільки оригінальний, настільки ж простий. Вам сподобається!
Такі млинцеві мішечки можна приготувати не тільки з грибною начинкою, але і з куркою, смаженими або запеченими овочами, сиром і всім, чим завгодно. Дуже оригінально буде, якщо ви приготуєте мішечки з декількома видами начинок і запропонуйте гостям на вибір.
- Молоко - 500 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 200 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка(1/2 немає. L. - в тісто, 1/2 немає. L. - в начинку)
- Печериці - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка
- Орегано - 1 щіпка
- Паприка - 1/2 чайних ложки
- Зелена цибуля - 1 пучок
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Займемося приготуванням тесту для млинців. Молоко змішайте з яйцями, сіллю і рослинним маслом.
Потроху додавайте борошно і розмішуйте вінчиком, щоб вийшло однорідне, досить рідке тісто без грудочок.
Обсмажте млинці на сковороді. Масло додавати вже не треба, оскільки воно є в тесті.
Млинці готові. Тепер займемося начинкою.
Печериці (можна використовувати і інші гриби) наріжте невеликими шматочками.
Цибулю дрібно порубати.
Обсмажте цибулю разом з грибами до готовності, додавши перець, орегано і перець.
Починаємо збирати закуску. На перший млинець покладіть 1 ст. Ложку грибної начинки.
Потім акуратно підніміть краю, щоб утворився мішечок, і зав'яжіть його пером зеленого лука.
Млинцеві мішечки з грибами готові. Якщо ви приготував їх заздалегідь, то перед подачею можна підігріти в духовці. Але смачні вони і холодними. Смачного!