Млинцеві булочки
(покроковий рецепт з фото)
Мені попався ось такий рецепт. Спочатку здивувалася складу тесту, а потім вирішила спробувати. Вийшло дуже смачно. Виймаючи булочки з духовки, я була горда тим, якими вони вийшли, але…
Не потрібно думати, що в рецепті щось не так. Це нормально, що булочки осядуть. Млинцеве тісто не таке щільне, як дріжджове, і стінки тесту не можуть тримати форму так, як це відбувається з дріжджовим тестом.
- Борошно пшеничне - 120 грам
- Молоко - 230 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Куряче яйце - 2 штуки
У миску влийте молоко. Vbeyte яйця. Додайте 1 чайну ложку солі (без гірки) і трохи цукру. За рецептом цукор не передбачений, але я точно знаю, що випічка такого штибу вимагає додавання цукру. Я кладу 2 чайні ложки.
Масу збийте до однорідності. Тепер просійте борошно і замісіть тісто. У тесті немає розпушувача, немає рослинного масла або чогось ще. Тісто просте, близьке до млинців. Тісто вийде досить рідким.