Млинцеві рулетики з крабовим кремом
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую прочитати, як приготувати млинцеві рулетики з крабовим кремом. Це чудова закуска, яка підійде і для святкового столу і на кожен день.
Продовжую підтверджувати свою теорію про те, що начинкою для млинців можуть служити практично будь-які продукти. Сьогодні на обід подано млинці з крабовим пряно-часниковим кремом і сьомгою. Млинці - традиційне російське блюдо. Крабові палички - винахід останніх десятиліть. Що може бути у них загального? А ні. Ці продукти оригінально доповнюють один одного. Ви також можете внести і свої корективи на цей рахунок і додати інгредієнти на свій смак.
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Молоко - 500 грам
- Яйця курячі - 5 штук
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Крабові палички - 70 грам
- Сир - 70 грам
- Часник - 3 зубчики
- Кріп - 1 пучок
- Сьомга солона - 80 грам

Підготуйте робочу поверхню і необхідні інгредієнти.

Розбийте всі яйця в глибоку миску, додайте цукор і ретельно збийте.

Додайте молоко і все перемішайте.

Введіть борошно порціями, ретельно перемішайте до однорідного стану. Додайте рослинне масло і сіль.

Обсмажте на розігрітій сковороді млинці з двох сторін не більше 1 хвилини на кожну сторону.

Крабові палички наріжте кубиками.

У чаші блендера збийте сир, крабові палички, зелень і часник. Подрібніть і посоліть за смаком.

Розподіліть начинку на млинець, намащуйте крабовий крем, трохи відступаючи від краю.

Поверніть млинець в тугий рулет. Наріжте на невеликі шматочки, при подачі прикрасьте сьомгою.