Млинці з крабовим колесо до воза
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з крабовим колесо до воза готувати набагато простіше, ніж аналогічні з начинкою. Адже в цьому випадку вам не доведеться окремо готувати начинку для млинців, а потім її в них загортати.
Млинці з колесо до воза користувалися великою популярністю на Русі дуже багато років тому. Звичайно, тоді варіанти рецепта з крабовими паличками не існувало. Але прогрес не стоїть на місці. Шляхом експериментів у кулінарів народився рецепт таких смачних млинців, який вам обов'язково сподобається.
- Молоко - 220 мілілітрів
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 75 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 щіпки
- Розпушувач - 1/4 чайних ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Крабові палички - 7 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
Молоко злегка підігрійте. Додайте до нього яєчний порошок, одна столова ложка якого замінює одне сире куряче яйце. Яєчний порошок додасть млинців жовтуватий відтінок.
Додайте до молока і яєчного порошку сіль і цукровий пісок.
Просійте борошно через сито кілька разів, з'єднайте її з розпушувачем. Введіть суміш сухих інгредієнтів в молочно-яєчну масу.
Влийте в миску з усіма інгредієнтами масло. Це може бути будь-яка рослинна олія без запаху, а також розтоплене вершкове.
Щоб тісто вийшло однорідним, його необхідно ретельно збити. Міксер або кухонна машина полегшить цей процес і заощадить ваш час.
Крабові палички звільніть від упаковки і наріжте дрібними кубиками. Якщо ви використовуйте заморожений продукт, то його слід попередньо дістати з морозилки, щоб палички відтанули при кімнатній температурі.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, вимийте і висушіть паперовими рушниками. Потім наріжте його дрібними кубиками за допомогою гострого ножа, з'єднайте цибулю з крабовими паличками.
Розжарити на плиті сковороду для млинців, змастіть її рослинним маслом. Потім вилийте на неї тісто, посипте крабовими паличками з цибулею і злегка притисніть начинку лопаткою.
Обсмажуйте млинець кілька хвилин з одного боку, потім переверніть на іншу і смажте ще пару хвилин. Готові млинці складайте стопкою і подавайте до столу.